Έφυγε από τη ζωή ο συμπατριώτης μας από την Πάλαιρο Δημήτρης Αχείμαστος

Ένας ξεχωριστός άνθρωπος,  με βαθιά αγάπη για τον τόπο του και τους ανθρώπους του, έντιμος και ειλικρινής έφυγε ξαφνικά αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό …
Η κηδεία του θα γίνει αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 24.1.2018, στην Αγία Παρασκευή Παλαίρου στις 1:00 το μεσημέρι. -Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων τα χρήματανα δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Καλό ταξίδι Δημήτρη
διαβαστε περισσοτερα

Διαγωνισμός για την αφίσα των Εορτών Εξόδου 2018

Από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου γίνεται γνωστό ότι:
«Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου οργανώνει Διαγωνισμό «Αφίσας Εορτών Εξόδου 2018», που θα διαρκέσει έως τις 16 Φεβρουαρίου 2018 και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό να συμμετάσχουν.
διαβαστε περισσοτερα

Αγώνας παλαιμάχων ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου-Κεραυνός Γαβαλούς, γήπεδο ΔΑΚ Αγρινίου Τετάρτη 24-01-2018 Ωρα 17.00

Φιλικός αγώνας παλαιμάχων ποδοσφαιριστώνΑ.Ε.Κ.ΑΓΙΟΥΚΩΝ.ΝΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣθα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018  Ωρα 17.00στο γήπεδοΔΑΚ Αγρινίου .

διαβαστε περισσοτερα

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Β. Αλεξανδρή, με τίτλο¨Η ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ¨στη Στοά του Βιβλίου Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου (Αρσάκειο Μέγαρο), Αθήνα.

Η ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΠΑΝ.ΣΥ.) ΚΑΙ Η ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΙ.ΠΟ.Ε.)
Σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Β. Αλεξανδρή, με τίτλο¨Η ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ¨
Έκδοση των Συλλόγων ΄΄ Άκρων (Λιθοβουνίου ) Πανόραμα και Γαβαλιωτών Αθήνας ΄΄.
Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19.00,στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης, στη Στοά του Βιβλίου Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου (Αρσάκειο Μέγαρο), Αθήνα.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 22/01/2018 ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΩΝ (περίπου 500 άτομα) ΑΨΟΓΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στην Αθήνα ώρα 5:30μ.μ., η προγραμματισμένη Αιτωλοακαρνανική γιορτή – κοπή πίτας της ΠΑΝ.ΣΥ, σε αίθουσα του ξενοδοχείου DIVANI CARAVEL.
Η προσέλευση των φίλων Αιτωλοακαρνάνων ξεπέρασε κάθε προσδοκία των οργανωτών, αφού όχι μόνο γέμισε τη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου, αλλά δημιουργήθηκε επιπλέον χώρος έξω από την αίθουσα, ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι προσκεκλημένοι.
διαβαστε περισσοτερα

Το Σάββατο 27/1 τα μπλόκα των αγροτών σε Συκιά και Ερμίτσα

ΤοΣάββατο 27 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 το πρωί θα στηθούν τα μπλόκα μεταξύ των κόμβων Συκιάς και Ερμίτσας όπως γνωστοποίησε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21Ιανουαρίου στο Παναιτώλιο παρευρέθηκαν πλήθος αγροτών και αντιπροσωπείες σχεδόν από το σύνολο των Αγροτικών συλλόγων. Αναδείχτηκε ότι είναι μονόδρομος η κλιμάκωση του αγώνα απέναντι σε παλιά και νέα μετρά. Αποφασίστηκε το στήσιμο μπλόκου στο δρόμο Αγρινίου – Μεσολογγίου, μεταξύ των κόμβων Συκιάς και Ερμίτσας στις 11 το πρωί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, ενώ μέχρι τότε θα γίνονται εξορμήσεις ενημέρωσης-και συσκέψεις στα χωριά της περιοχής. Απέναντι σε αυτήν την πολιτική που υπηρετεί τα συμφέροντα των μεγαλεμπόρων, αλλά και στην εκστρατεία αποπροσανατολισμού και παραπλάνησης του αγροτικού κόσμου που εντείνει η κυβέρνηση, οι μικρομεσαίοι αγρότες δίνουμε τη μάχη που αφορά την ίδια την επιβίωσή μας. Βασικά αιτήματα του πλαισίου πάλης: Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Ν. Μωραΐτης: Να μη γίνει η συγχώνευση των 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων Βόνιτσας (VIDEO)

Να ανακληθεί η πρόταση για συγχώνευση των 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων Βόνιτσας ζήτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης κατά τη συζήτηση σχετικής Επίκαιρης Ερώτησης του Κόμματος στη Βουλή.


διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................