ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2018 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 118 ΤΟΥ Ν.4412/2016 Ο Δήμος Ξηρομέρου προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής για την κατάρτιση καταλόγων ενδιαφερομένων έτους 2018 για τις παρακάτω κατηγορίες έργων, μελετών και παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών:
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση για δηλώσεις συμμετοχής στο Αστακιώτικο Καρναβάλι

Η καρναβαλική επιτροπή και όλοι οι λάτρεις του καρναβαλιού, σας προσκαλούν σε ένα τρελό ξεφάντωμα στο Αστακιώτικο Καρναβάλι!! 
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και κάντε την διαφορά με το δικό σας ΓΚΡΟΥΠ!!! Όλοι μαζί για ένα αξέχαστο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!

διαβαστε περισσοτερα

Έκοψε την πίτα της η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου

Την καθιερωμένη πίτα για το νέο έτος 2018, έκοψε χθές Πέμπτη 18/1 ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, κος Γεωργούλας Κων/νος, παρουσία του Πάτερ Δημήτριου Τέγα, του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Ρετούλη Θωμά, κ. Τσάρκου Βασίλειου, κ. Κακούρη Ηλία και κ. Τζαχρήστα Παναγιώτη, όπως και υπαλλήλων της Κοινωφελούς από τα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» και τα Κ.Δ.Α.Π.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση από τον Σύλλογο Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, για ματαίωση προγραμματισθείσας μουσικής εκδήλωσης για το Σάββατο 20/1/2018

Από το Δ,Σ. του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρουανακοινώνεται ότι, η προγραμματισθείσα στο χωριό μας  μουσική εκδήλωση για το Σάββατο 20/1/2018 και ώρα 20.00 μ.μ., ανήμερα του Αγίου Ευθυμίου  ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί για κοινωνικούς λόγους. Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου,  θα παραθέσει φιλόξενο τραπέζωμα για τους παρευρισκομένους το μεσημέρι σε αίθουσα του Πολιτιστικού μας Κέντρου (πρώην Δημοτικό Σχολείο).
konopinanews.blogspot.gr
διαβαστε περισσοτερα

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμος στη Αμφιλοχία

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερώνυμος κατά την επίσκεψη του στην Αμφιλοχία για τις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του Αγίου Αθανάσιου , προσκεκλημένος του Δήμου της Πόλης μετά την τιμητική εκδήλωση όπου ανακηρύχθηκε επίτιμος Δημότης.  Επισκέφθηκε το εργοστάσιο επεξεργασίας  γάλακτος ΑΜΦΙΓΑΛ στη Κεχρινιά και ξεναγήθηκε  στις εγκαταστάσεις.  Στο τέλος γεύτηκε  τις νοστιμιές του λευκού και κίτρινου τυριού που του προσφέρθηκαν προϊόντα κατασκευής του εργοστάσιου.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................