Διπλό ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι .Πανηγυρίζουν στο καφενείο του Σπύρου Γρίνου

Στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα, ο Παναιτωλικός με γκολάρα του Ρόσα και με ήρωα τον Κυριακίδη (μεταξύ άλλων έπιασε και πέναλτι του Ουάρντα) επικράτησε 1-0 στο Περιστέρι κι έσπασε το αήττητο του Ατρομήτου.

έξαλλοι πανηγυρισμοί στο Αγρίνιο από φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα από την τηλεόραση  στο καφενείο του συγχωριανού μας Σπύρου Γ.Γρίνου.(foto).

διαβαστε περισσοτερα
Παρέμβαση ενάντια στην κατάργηση του χώρου ρίψεων στη διάρκεια της βράβευσης του ακοντιστή Γ. Κυριαζή (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Παρέμβαση ενάντια στην κατάργηση του χώρου ρίψεων στη διάρκεια της βράβευσης του ακοντιστή Γ. Κυριαζή (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 7 Γενάρη ο ΟΦΚΑ Αγίου Δημητρίου βράβευσε τον Γιάννη Κυριαζή, αθλητή που διέπρεψε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, βγαίνοντας 6ος στην κατάταξη στη ρίψη ακοντίου. Κατά τη διάρκεια της βράβευσης, οι Κομματικές Οργανώσεις Μπραχαμίου προχώρησαν σε εξόρμηση με  ανακοίνωση με αφορμή τη μετατροπή του χώρου ρίψεων στον Άγιο Δημήτριο από τη δημοτική αρχή (ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ) σε γήπεδα 5Χ5, υλοποιώντας την πολιτική της ανταποδοτικότητας και εμπορευματοποίησης των χώρων αθλητισμού.
διαβαστε περισσοτερα

Μοναστηράκι Ξηρομέρου.Ο επιβλητικός καταρράκτης του Σεπετού(Φωτο-βίντεο Διονύσης Πετρόπουλος)

Ο επιβλητικός καταρράκτης του Σεπετού βρίσκεται στην είσοδο του χωριού από Βόνιτσα και σχηματίζεται όταν τα νερά του ποταμού Kεφαλόβρυσος συναντούν απότομο βάραθρο.

διαβαστε περισσοτερα

Αύριο Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:30 στο κοιμητήριο του Αγίου Δημητρίου Αττικής η κηδεία του συμπατριώτη μας Αναστασίου (Τάσου) Κόκκαλη

διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ(Π Α Ν. Σ Υ. )Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018«ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Κ.Σ. της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ) σας εύχεται Χρόνια πολλά, Καλή Χρονιά και σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εορταστική εκδήλωση «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα προσέλευσης 17,00-17:30, στο ΞενοδοχείοDIVANI CARAVEL –Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, 21 0 7207000 (στάση Μετρό Ευαγγελισμός) 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

διαβαστε περισσοτερα

Με πολύ μεγάλη επιτυχία!Πραγματοποιήθηκε η παράσταση του ΜΙΚΡΟΥ ΠΡΊΓΚΙΠΑ ,του Δημητρούκειου Δημοτικού Σχολείου

Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2018   στην αίθουσα του Δημαρχείου Ξηρομέρου παράσταση του ΜΙΚΡΟΥ ΠΡΊΓΚΙΠΑ, που παρουσίασε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημητρούκειου Σχολείου με πολύ μεγάλη επιτυχία! και με  μεγάλη παρουσία θεατών.
διαβαστε περισσοτερα

Έφυγε από τη ζωή ο συμπατριώτης μας (Παπαδάτου Ξηρομέρου ) Αναστάσιος (Τάσος) Κόκκαλης του Παύλου

Έφυγε σήμερα τις πρωινές ώρες από τη ζωή ξαφνικά και αναπάντεχα ο φίλος Ξηρομερίτης (από τη Παπαδάτου Ξηρομέρου) Αναστάσιος (Τάσος )Κόκκαλης του Παύλου σε ηλικία 64 ετών .
Εκφράζουμε τα ειλικρινή  συλλυπητήρια μας στους οικείους του


Καλό ταξίδι φίλε Τάσο
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης : Συνεστίαση στην Αθήνα 4 Φεβρουαρίου 2018

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................