Ο Μέσι αγόρασε ελληνικό νησί - Η επίσημη ανακοίνωση

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο παίκτης Λιονέλ Μέσι αγόρασε ένα νησί στην Ελλάδα" Ο Λιονέλ Μέσι είναι πλέον ιδιοκτήτης ενός ελληνικού νησιού, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το μεσιτικό γραφείο του Αλεσάντρο Πρότο, "Proto Group Ltd". Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα αγόρασε τη νησίδα Σοφία, η οποία βρίσκεται στο Ιόνιο πέλαγος και πιο συγκεκριμένα στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Εχινάδων, ανατολικά της Ιθάκης.

διαβαστε περισσοτερα

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.Πραγματοποιήθηκε η ΄Εκθεση Τέχνης για το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα στα εγκαίνια της MegArt Gallery ! (foto -video)

Με τη πρώτη έκθεση Τέχνης της νέας χρονιάς ALL TOGETHER ( OΛΟI MAZI ) οι Έλληνες & Ξένοι Δημιουργοί GFC εγκαινίασαν το νέο λαμπρό χώρο τους MegArt Gallery στην Αθήνα, αγκαλιάζοντας για ακόμη μία φορά τα παιδιά του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος με πολυαναπηρία.  Στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν μεταξύ αυτών και η συμπατριώτησσα  μας Γεωργία (Γωγώ) Μακρυγιάννη (Μοναστηράκι )και με τη σύμπραξη της Έλενας Σερεπίσου -Πάλαιρος( κοινωνικό σπίτι «ΑΓΑΠΩ»)

διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση για εθελοντική αιμοδοσία από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Δ.Ε. Αλυζίας

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δ.Ε. Αλυζίας«Άγιος Παντελεήμων» οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στις14-01-2018,ημέραΚυριακήκαι ώρα 09.00 π.μ. έως 01.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα.Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθείαπό εξειδικευμένο κινητό συνεργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας.
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ:ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ

Διαδοχικά συστήματα κακοκαιριών θα μας προσεγγίσουν από τα δυτικά τις επόμενες ημέρες, με αποτέλεσμα, να εκδηλωθούν βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σποραδικές καταιγίδες αλλά και αρχικά χιονοπτώσεις στα ορεινά. ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
διαβαστε περισσοτερα

Καλημέρα από το Ξηρόμερο (Ρίγανη- φωτο )

διαβαστε περισσοτερα

Σαν σήμερα .Η Μπαμπίνη στα λευκά (foto)

Σαν σήμερα 10 Ιανουαρίου 2017 η Μπαμπίνη ξύπνησε στα λευκά το χιόνι το  είχε στρώσει για τα καλά ( φωτο)
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................