Τυρί από γάλα γαϊδούρας κοστίζει 1.000 ευρώ το κιλό

Στη Σερβία παράγουν ένα σπάνιο τυρί, το pule, που γίνεται με γάλα γαϊδούρας και με μυστική συνταγή που τους δίνει το ακριβότερο τυρί του κόσμου, μιας και η τιμή του αγγίζει τα 1.000€ το κιλό!

Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Ξηρομέρου

Χθες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Αστακού ,πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Νομικού  Προσώπου του Δήμου Ξηρομέρου ,παρουσία του Δημάρχου,του Διοικητικού Συμβουλίου και των υπαλλήλων του Νομικού Προσώπου.

Το φλουρί το κέρδισε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ο κος Πολύζος Βασίλειος 

διαβαστε περισσοτερα

Οικολογικά προϊόντα της Μπαμπίνης

Βιολογικά-οικολογικά προϊόντα (εποχιακά-Φρούτα-λαχανικά) από τη Μπαμπινιώτικη γη από ανθρώπους με μεράκι και σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.  
διαβαστε περισσοτερα

Αύριο Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2017 Έκθεση Τέχνης για το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα στα εγκαίνια της MegArt Gallery

ΡΗΓΑΤΟΥ-ΠΕΤΡΙΔΗΣ-ΓΚΟΥΒΑ-ΡΟΥΠΙΝΑΣ-ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΣ-ΣΕΡΕΠΙΣΟΥ-ΓΟΥΛΑΚΟΥ




Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 7:00μμ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της της έκθεσης Τέχνης ALL TOGETHER ( OΛΟI MAZI ) οι Έλληνες & Ξένοι Δημιουργοί GFC θα εγκαινιάσουν το νέο λαμπρό χώρο τους ΜegArt Gallery στην Αθήνα, αγκαλιάζοντας για ακόμη μία φορά τα παιδιά του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος με πολυαναπηρία. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 16 /1/2018 με ελεύθερη είσοδο . Έσοδα θα διατεθούν στο ΙΚΕ Χατζηπατέρειο. Στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν μεταξύ αυτών και η συμπατριώτησσα  μας Γεωργία (Γωγώ) Μακρυγιάννη και με τη στήριξη της Έλενας Σερεπίσου ( κοινωνικό σπίτι «ΑΓΑΠΩ»)
διαβαστε περισσοτερα

Καλημέρα από το Ξηρόμερο (Μπαμπίνη)

διαβαστε περισσοτερα

H κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων 3-2-2018

H κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων''ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ''θα γίνει στις 3/2/2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 6 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ (Γ’ Σεπτεμβρίου 110, Πλ. Βικτωρίας).
Στους συγχωριανούς και φίλους θα προσφερθούν γλυκά και αναψυκτικά και στα μικρά παιδιά δώρα, που είναι προσφορά του Συλλόγου. 
Επίσης κλόουν θα διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους.



διαβαστε περισσοτερα

Οι Προβλήτες στη λίμνη Κρεμαστών(video Ανδρέας Κουτσοθανάσης)

Η λίμνη άρχισε να κατακλύζει μέρα με τη μέρα τον τόπο. Κάτω απ’ τα νερά της χάνονται για πάντα σημαντικά μνημεία, γεφύρια, εκκλησίες, μοναστήρια, σπίτια, χωράφια, αλώνια. Από τα διάφορα ξάγναντα στα υψώματα περιφερειακά της λίμνης, οι άνθρωποι καθημερινά παρακολουθούν την άνοδο της στάθμης και αποχαιρετούν με σπαραγμό αγαπημένα μέρη συνδεδεμένα απόλυτα με την ζωή τους και την ύπαρξη τους. Οι ξεριζωμένοι σφραγίζουν με ένα τελευταίο θολό απ’ τα δάκρυα βλέμμα τον τόπο τους που θα διατηρείται μόνο στη μνήμη.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................