ΧΡΥΣΌ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚ WONDO Η ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

Χρυσό μετάλλιο Η ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ. αθλήτρια του Α.Μ.Σ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ στο Πανελλήνιο κύπελο ΤΑΕΚ WONDO που διεξάγεται στο Ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων από την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου

O ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συμετείχε μόνο με μια αθλήτρια την Παπαζώη Δέσποινα η οποία μετά από άψογη συνεργασία με τον δάσκαλο της κύριο Μαρίνο Γεώργιο κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ελλάδος.
Έτσι ο σύλλογος του Αστακού έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις δείχνοντας ότι δίκαια συγκαταλέγεται στους πιο δυνατούς συλλόγους της Χώρας.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ....
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ..στον ΔάσκαλοΜαρίνο Γεώργιο

διαβαστε περισσοτερα

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων άκουσε το πρωί της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου 2017, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά από την μπάντα των στρατευμένων νέων του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων και τον Mουσικό Όμιλο Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών».

Στην Αντιπεριφερειάρχη ευχήθηκε ακόμη η αντιπροσωπεία των ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΟΑΕΔ Μεσολογγίου. Το κλίμα ήταν χαρούμενο και γιορτινό και οι ευχές είχαν την τιμητική τους.
Η Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και το 2018 να αποδειχτεί καλύτερο από όλα τα χρόνια που προηγήθηκαν.
Η κ. Χρ. Σταρακά ανέφερε στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά της τα εξής: 
"Τέτοιες μέρες ζητάμε πάνω από όλα υγεία αλλά και μια νέα αρχή. Ειδικά τώρα, μετά από αρκετά χρόνια δυσκολιών, όλοι έχουμε ανάγκη την ελπίδα. Θέλω να ευχηθώ να πάνε σε όλο τον κόσμο τα πράγματα καλύτερα με το νέο έτος και να έχουμε μέσα μας δύναμη για να έρθουν η ευημερία και η ανάπτυξη".
διαβαστε περισσοτερα

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ -ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ''ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ'' ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

διαβαστε περισσοτερα

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 .Το Αγρίνιο καλωσορίζει το δωδεκαήμερο

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου Ώρα 18:30μμ
Συμμετέχουν οι σύλλογοι: Χορευτικό τμήμα Δήμου Αγρινίου  Πολιτιστικός όμιλος Καινουριου "οι θεστιεις" Πολιτιστικός & μορφωτικός σύλλογος Φυτειων "Ακαρνανικό Φως"  Πολιτιστικός σύλλογος Νεάπολης "το Παλαιοκαστρο" Μορφωτικός εξωραιστικος σύλλογος Καμαρούλας
Συμμετέχει η δημοτική ορχήστρα Sibeμόρια
*κερνάμε τσιπουράκι σε ολους*
διαβαστε περισσοτερα

ΚΔΑΠ ΦΥΤΕΙΩΝ :ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2017

ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗ ΧΑΡΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ.. ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ''Η ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ'' ΜΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΧΟΡΕΨΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΤΗΚΑΝΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΑΝΕ ΒΡΟΧΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ.
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. 

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. !!


διαβαστε περισσοτερα

Καλές γιορτές από το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΙΩΤΩΝ ''ΒΕΛΑ''

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από τον Ορέστη Καρελάκη (Μαχαιρά Ξηρομέρου)

διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΕΔΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ Τ.Κ. ΦΥΤΕΙΩΝ»

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΕΔΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ Τ.Κ. ΦΥΤΕΙΩΝ», προϋπολογισμού 74.364,30 ευρώ με το Φ.Π.Α.
διαβαστε περισσοτερα

Σε ευαγή ιδρύματα και ευπαθείς ομάδες μοιράστηκαν μέλι και προϊόντα μελιού από παραγωγούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Σε ευαγή ιδρύματα και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες διέθεσαν  τα προϊόντα τους (μέλι και προϊόντα μέλισσας) οι παραγωγοί της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που συμμετείχαν στο 9ο Φεστιβάλ Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας, όπου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ήταν τιμώμενη Περιφέρεια.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για καλές γιορτές από τον Πρόεδρο Τ/Κ Αγραμπέλου (Δήμου Ξηρομέρου)Δημήτρη Τάγκα

διαβαστε περισσοτερα

Έθιμo των Χριστουγέννων: ''Η σφαγή του γουρουνιού''

Εξέχουσα θέση στο ελληνικό χριστουγεννιάτικο τραπέζι κατείχε το κρέας και ιδιαίτερα το χοιρινό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα παλαιότερα χρόνια το κρέας αποτελούσε «είδος πολυτελείας», το οποίο καταναλωνόταν στις γιορτές
διαβαστε περισσοτερα

Καλές γιορτές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μπαμπίνης

διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπινιώτες στέλνουν τις ευχές τους για καλές γιορτές

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................