ΚΔΑΠ ΦΥΤΕΙΩΝ : ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΡΑΔΙΑ ME TH ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΝΕΝΑ ΜΠΟΥΡΑ

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΔΑΠΦΥΤΕΙΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ, ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ , ΝΕΝΑ ΜΠΟΥΡΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΓΕΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ..

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΡΑΔΙΑ.
διαβαστε περισσοτερα

Ξεθάμπωμα φαναριών Φανοποιεία βαφές Γιάννης Σταμουλακάτος''Τα κάνει... αόρατα! ''

Τα φανάρια του αυτοκινήτου μας ταλαιπωρούνται από τις καιρικές συνθήκες από την υγρασία και της ηλιακές ακτίνες και προκαλούν το θάμπωμα, για να έχουμε ασφαλή οδήγηση και αισθητική εικόνα του αυτοκινήτου επισκεφτήκαμε το Συνεργείο Φανοποιείας του συγχωριανού μας Γιάννη Σταμουλακάτου ο ποίος με πείρα του,την εγγυημένη ποιοτική του εργασία μας τα έκανε αόρατα.


διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.Ενημερωτικές ημερίδες για το νερό σε Αχαϊα και Αιτωλοακαρνανία

Στην ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας στις 20 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου στην Ι.Π. Μεσολογγίου (Κύπρου 30).
διαβαστε περισσοτερα

Γιορτή Τσιγαρίδας στις Φυτείες Ξηρομέρου.Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

OΠολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών''Ακαρνανικό Φως'' σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ξηρομέρου αναβιώνει για ακόμη μία χρονιά τη Γιορτή Τσιγαρίδας
Σας καλούμε όλους να γευτείτε τις λαχταριστές τσιγαρίδες, να χορέψετε και να διασκεδάσετε την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου στο χωριό μας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................