Gousto di Gretsia .Δυό Ξηρομερίτες στο Κολωνάκι(φωτορεπορτάζ Κώστας Πετρόπουλος)

Δυό Ξηρομερίτες στο Κολωνάκι Πάνος Κασόλας απ το Μοναστηράκι και ο Θανάσης Νίκου από την Κατούνα προσφέρουν νοστιμιές με γούστο στο Gousto di Gretsia στην Πινδάρου 16-20 και Σόλωνος στο Κολωνάκι και ΦΥΣΙΚΑ στηρίζουμε τους συντοπίτες μας.

διαβαστε περισσοτερα

Όχι από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ στη μονάδα από βιορευστά στη θέση «Γουργουβλή» της Τ.Κ. Θυρρείου, Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.)
ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Όχι από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ στη μονάδα από βιορευστά στη θέση «Γουργουβλή» της Τ.Κ. Θυρρείου, Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) οι σύλλογοι-μέλη της, οι περιβαλλοντικοί Σύλλογοι και φορείς της περιοχής, συμπαραστέκονται στο δίκαιο αίτημα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας των Τ.Κ. Θυρρείου, Δρυμού και Παλιαμπέλων και διαμαρτύρονται έντονα μαζί τους, για την αποτροπή δημιουργίας μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά στη θέση «Γουργουβλή»
διαβαστε περισσοτερα

Κάλεσμα του κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΛΟΥΚΗ προέδρου Θυρρείου, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, εναντια στην εγκατάσταση μονάδας με βιορευστά στη Γουργουβλή

Κάλεσμα στη  συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ενάντια στην εγκατάσταση μονάδας με βιορευστά στη Γουργουβλή, που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 28Νοεμβρίου 2017 και ώρα 13:00, απευθύνει με ανακοίνωσή του ο κ. Χρήστος Παλούκης πρόεδρος της Τ.Κ. Θυρρείου.  
Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:(εδώ)
διαβαστε περισσοτερα

Αξιέπαινη πρωτοβουλία των οργανωμένων του Παναιτωλικού

Οι 21 νεκροί της Μάνδρας και γενικότερα το δράμα των κατοίκων της περιοχής δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο το οπαδικό κίνημα. Αυτό ισχύει και για τους οργανωμένους φίλους του Παναιτωλικού!
Συγκεκριμένα:
διαβαστε περισσοτερα

Ο ''Ξηρομερίτης'' σεφ Γιάννης Μανίκας στο περίπτερο των Ηπειρωτών αρχιμαγείρων στη χθεσινή γιορτή αγροτικών προϊόντων της Άρτας στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στην εξαιρετική γιορτή παρτοκαλιού-μανταρινιού, ακτινιδίου και ελιάς,που πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 στο Ζάππειο Μέγαρο. Οργανωτής ο Δήμος Αρταίων με συνδιοργανωτές την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Περισσότερα για τη γιορτή εδώ

Πολύ σπουδαία παρουσία  η λέσχη αρχιμαγείρων Ηπείρου με συμμετοχή του βραβευμένου Ξηρομερίτη ΣΕΦ Γιάννη Μανίκα και μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων Ηπείρου

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................