ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ

Ο Δήμος Ξηρομέρου προκειμένου να αρθεί η απόφαση που αφορά τη μη καταλληλότητα του νερού για ανθρώπινη κατανάλωση  του Αστακού, συνεχίζει - με την καθοδήγηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας - τις επισταμένες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση. Συνεχίζεται η διενέργεια μικροβιολογικών και φυσικοχημικών αναλύσεων και μάλιστα υπό συνθήκες καταρρακτώδους βροχής, ώστε να διαπιστωθεί εάν οι προηγούμενες βελτιωτικές μας ενέργειες (οι οποίες αναρτήθηκαν στην προηγούμενη ανακοίνωση του Δήμου μας) ήταν ολοκληρωμένες και ορθώς πεπραγμένες. Παραθέτουμε τις τελευταίες αναλύσεις που έγιναν στον Αστακό, προς ενημέρωση των Δημοτών μας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αναλύσεων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το νερού του Αστακού κρίθηκε και πάλι ότι : «Πληροί του όρους της οδ.98/83/ΕΚ και της ΥΔ Υ2/2600/2001».

διαβαστε περισσοτερα

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ & ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΤΑΝΙΑΤΩΝ

Ο Σύλλογος ανακοινώνει τους υποψηφίους για τις εκλογές του Συλλόγου.
διαβαστε περισσοτερα

Ζάππειο Μέγαρο 4η έκθεση-γιορτή πορτοκαλιού, μανταρινιού, ακτινιδίου και ελιάς

Με ελεύθερη είσοδο, αύριο Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017, μετά τις 17.00', στο Ζάππειο Μέγαρο, η 4η έκθεση-γιορτή πορτοκαλιού, μανταρινιού, ακτινιδίου και ελιάς, που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αρταίων και η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος. 
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, παράρτημα Ηπείρου, θα μαγειρέψει και θα προσφέρει δωρεάν εδέσματα ηπειρώτικης γαστρονομίας.



διαβαστε περισσοτερα

25η Νοεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών – Πρωτοβουλία ενημέρωσης από το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Η 25η Νοεμβρίου έχει ανακηρυχθεί με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ (1991) ως Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, ένα σοβαρό κοινωνικό ζήτημα παγκόσμιας διάστασης, που δεν κάνει διαχωρισμούς συνόρων, πολιτισμών ή οικονομικής διαστρωμάτωσης.
διαβαστε περισσοτερα

Η Μάγδα Παπαδημητρίου Σαμοθράκη στην εκπομπή “Ξεφυλλίζοντας στον αέρα” την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου

Μεγάλη μου χαρά που θα μιλήσω στην όμορφη ραδιοφωνική εκπομπή της ομότεχνης΄, συμπατριώτισσας και φίλης Ιουλίας Ιωάννου και στους συμπατριώτες από καταγωγής πατέρα φίλους Αιτωλοακαρνάνες...Για να δώσω στίγμα κατάγομαι από την Μπαμπίνη Ξηρομέρου...
"Στην έκτη εκπομπή μας για φέτος, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 22.00 το βράδυ, μέσα από τη συχνότητα του web radio vivlio-life.gr, καλεσμένη μας θα είναι η συγγραφέας Μάγδα Παπαδημητρίου Σαμοθράκη, για να μιλήσουμε για το βιβλίο της “Στο κόκκινο τ’ ουρανού” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.
Εσείς μπορείτε να διεκδικήσετε δύο (2) αντίτυπα του βιβλίου της, προσφορά των εκδόσεων Πνοή, αφήνοντας το σχόλιό σας ΜΟΝΟ κατά τη διάρκεια της εκπομπής, στη σελίδα “Ξεφυλλίζοντας στον αέρα” στο facebook."


Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................