Ερώτηση ΚΚΕ για την κατασκευή μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από «βιορευστά» στην Αιτωλοακαρνανία.

Θέμα: Για την κατασκευή μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από «βιορευστά» στην Αιτωλοακαρνανία.
ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Το τελευταίο διάστημα μαζικά εκδηλώνεται ενδιαφέρον επιχειρηματιών στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας για εγκατάσταση μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενεργείας από καύση βιορευστών, στην πραγματικότητα από βιομάζα. Ήδη υπάρχουν έξι μονάδες που είναι στη φάση της κατασκευής, τέσσερις στο Δήμο Μεσολογγίου (δύο κοντά στο ΤΕΙ και δύο στο Ευηνοχώρι κοντά στη λιμνοθάλασσα) και δύο στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας (στη θέση «Γούργουβλη», ΔΕ Ανακτορίου και στη θέση «Φραξούλι», ΔΚ Κατούνας). Ενώ εκκρεμούν έξι αιτήσεις στο Δήμο Ξηρομέρου και στο Δήμο Αμφιλοχίας.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση: 2o Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο: Καρδιά, Διαβήτης & Νευρομυοσκελετικό: Όλες οι εξελίξεις, 24-25 Νοεμβρίου 2017, Τιτάνια Αθήνα

Για να δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου πιέστε ΕΔΩ.

Για την εγγραφή σας (ΔΩΡΕΑΝ), πιέστεΕΔΩ

Είσοδος Ελεύθερη για επαγγελματίες υγείας και κάθε ενδιαφερόμενο.

Δημήτριος Γουλές, Ρευματολόγος, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής
διαβαστε περισσοτερα

Έφυγε από τη ζωή η Γουαδελούπη (Λούπε)Εστράδα Τόντου

Έφυγε από τη ζωή η Γουαδελούπη(Λούπε) Εστράδα Τόντου σύζυγος του συγχωριανού μας Ιωάννη (Γιάννη) Τόντου. Η εκλιπών έζησε στη Μπαμπίνη για πάνω από είκοσι χρόνια ,το τελευταίο διάστημα ( τρίμηνο) με τονσύζυγό της ζούσε στην πατρίδα της   Vera CruzMexico όπου και απεβίωσε.
Καλό ταξίδι Λούπε
Εκφράζουμε τα συλληπτήρια στους οικείους της
διαβαστε περισσοτερα

Με την προσήκουσα λαμπρότητα και με την αρμόζουσα θρησκευτική ευλάβεια, ο εορτασμός της Παναγίας Θεοτόκου, της επονομαζόμενης Πολυσπορίτισσας στην Κωνωπίνα.

Στις 20 & 21 Νοεμβρίου 2017,  στην Κωνωπίνα Ξηρομέρου, πραγματοποιήθηκε με την προσήκουσα λαμπρότητα και με την αρμόζουσα θρησκευτική ευλάβεια, ο εορτασμός της τοπικής  εκκλησίας, που είναι αφιερωμένη στα Εισόδια της Παναγίας Θεοτόκου, της επονομαζόμενης Πολυσπορίτισσας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................