ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ (ΥΠΟΨΉΦΙΑ Η ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΗ ΜΑΣ ΤΟΝΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ (ΝΤΕΝΙΣ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ)

Υποβάλλαμε σήμερα, εν όψει των Επιμελητηριακών εκλογών της 10ης και 11ης Δεκεμβρίου 2017 στην Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, το Συνδυασμό μας ο οποίος απαρτίζεται από εκλεκτούς και διακεκριμένους επιχειρηματίες συναδέλφους απ’ όλο το νομό.   Εύχομαι και ελπίζω να διεξαχθεί ένας καλός προεκλογικός αγώνας, στα πλαίσια του επιμελητηριακού ήθους, της επιμελητηριακής δεοντολογίας, καθώς και του προσωπικού ήθους του καθενός μας.   Τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που μαστίζει την χώρα μας, απαιτούν  για τη διαχείριση και επίλυσή τους, ένα έμπειρο και αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο που να το διακατέχει η εργατικότητα, η διάθεση προσωπικού και παραγωγικού χρόνου προς όφελος του επιμελητηριακού θεσμού και της τοπικής οικονομίας. Αυτό άλλωστε απετέλεσε έναν από τους πρωταρχικούς παράγοντες για τα τόσα σημαντικά που  υλοποίησε το Επιμελητήριό μας.
διαβαστε περισσοτερα

Στήριξη του πολίτη από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με ολοκληρωμένες κοινωνικές δομές

Δομή για Αστέγους στο Δ. Αγρινίου με π/υ 631.800€ (Λειτουργία Ανοιχτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων (ΑΚΗΑ) και Υπνωτηρίου) «Είναι μια πολιτική κατάκτηση για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Δώσαμε έναν επιτυχημένο αγώνα και σήμερα μπορούμε, μετά και την ουσιαστική διαβούλευση με τους Δήμους, να διαχειριστούμε ποσό άνω των 81 εκατ. ευρώ, προκειμένου να συνδράμουμε τους πολίτες που έχουν ανάγκη με τις 39 συνολικά δομές που έχουμε εντάξει. Διαθέτουμε σχέδιο για να συνδράμουμε τις κοινωνικές ομάδες που έχουν άμεση ανάγκη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας εισηγούμενος στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, το θέμα των δράσεων που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με χρηματοδότηση  του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ), στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτική Ελλάδα 2014-2020.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................