Το πέρασμα του Εγκέλαδου: Το ερειπωμένο χωριό της Αιτωλοακαρνανίας που δεν ξανακατοικήθηκε ποτέ

Μισογκρεμισμένα πέτρινα σπίτια, παλιοί ναοί, απομεινάρια μιας άλλης εποχής που μαρτυρούν πως κάποτε, αυτό το χωριό έσφυζε από ζωή. Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Ο γεωπόνος επιστρέφει στο χωράφι – Σύστημα Γεωργικών Συμβουλών με χρηματοδότηση 120 εκατ. ευρώ

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα το σχέδιο Υπουργικής Απόφασης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τον καθορισμό των λεπτομερειών εφαρμογής του Συστήματος Παροχής Συμβουλών στους αγρότες της χώρας. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο αρμόδιος υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου, δήλωσε ότι «φτιάχνουμε το θεσμικό πλαίσιο για την παροχή πιστοποιημένων συμβουλών στον Έλληνα παραγωγό. Ουσιαστικά, επαναφέρουμε το γεωπόνο στο χωράφι, το κτηνίατρο στη στάνη. Ο αγρότης θα έχει την πραγματική συμπαράσταση για να βελτιώσει το προϊόν του και να αυξήσει την ανταγωνιστικότητά του και το εισόδημά του».

Δείτεεδώ
διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα το πάρτυ νεολαίας Μπαμπίνης

Σήμερα Σάββατο 4 Νοέμβρη. Ελάτε να  ξανανταμώσουμε  και να διασκεδάσουμε στο Φθινοπωρινό μας party στην Αθήνα 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης ''ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣΠΑΜΠΛΕΚΗΣ'' σας προσκαλεί στο party Νεολαίας που διοργανώνει σήμερα Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 bar kabar Ακάμαντος 28Θησείο:


Σας περιμένουμε 
Ώρα προσέλευσης 21:30

Τιμή ποτού 7€
διαβαστε περισσοτερα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 η παρουσίαση του βιβλίου «ΔΗΜΟΣ ΕΧΙΝΟΥ ιστορικές ιχνηλασίες στα 1821», του Νίκου Θ. Μήτση, έκδοσης της Ο.Π.ΣΥ.Ξ.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Παρουσίαση του βιβλίου «ΔΗΜΟΣ ΕΧΙΝΟΥ ιστορικές ιχνηλασίες στα 1821»

Στην κατάμεστη Αίθουσα Λόγου και Τέχνης, στη ΣΤΟΑ του ΒΙΒΛΙΟΥ, Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου  Αθήνα , πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 από την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.)σε συνεργασία με το  Δήμο Ξηρομέρου, το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και με την συμπαράσταση της ΠΑΝ.ΣΥ. (Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία) και της ΑΙ.ΠΟ.Ε. (Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία), η παρουσίαση του βιβλίου «ΔΗΜΟΣ ΕΧΙΝΟΥ ιστορικές ιχνηλασίες στα 1821», του Νίκου Θ. Μήτση, έκδοσης της Ο.Π.ΣΥ.Ξ.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................