Ενοικίαση δημόσιας γεωργικής γης με 5 ευρώ ανά στρέμμα

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πρόγραμμα, το οποίο και δύναται να μειώσει αρκετά το κόστος παραγωγής, ιδιαίτερα σε περιοχές όπου η ενοικίαση γης παραμένει ακριβή. Με δεδομένο, μάλιστα ότι υπάρχουν δημόσιες εκτάσεις που μπορούν να διατεθούν προς γεωργική εκμετάλλευση, το εν λόγω πρόγραμμα θα μπορούσε να αποδειχθεί εξαιρετικό εργαλείο για τους παραγωγούς.
Αναλυτικά οι όροι και τα κριτήρια-Πως γίνεται η μοριοδότηση-Ποιοι είναι οι δικαιούχοι-Τι πρέπει να κάνουν Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Ο Δήμος Περιστερίου και η Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου τίμησαν το θρύλο της παραδοσιακής μουσικής ΠΕΤΡΟ ΛΟΥΚΑ ΧΑΛΚΙΑ (Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το Μπαμπίνη ΙΝ )

Σε μια καταπληκτική λαϊκή Ηπειρώτικη ατμόσφαιρα που πάλλονταν άλλοτε από συγκίνηση και άλλοτε από «Ηπειρώτικο ανασασμό», που στοίχειωνε με το κλαρίνο πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με την Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου προς τιμήν του κορυφαίου Ηπειρώτη κλαρινίστα Πέτρου Λούκα Χαλκιά.



διαβαστε περισσοτερα

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών '' ''ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ''

Ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών ''Ακαρνανικό Φως'' σε συνεργασία με το Σύλλογος Εθελοντών ΑιμοδοτώνΑγρινίου διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 στο Ιατρείο Φυτειών απο τις09:00πμ- 1:00μμ.

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ, ΔΩΣΕ ΖΩΗ!
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας με στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Απόστολος Κατσιφάρας: «Η Περιφέρεια θα ενισχύσει με οχήματα»
Συνάντηση με στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είχε σήμερα στο γραφείο του  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, για να ενημερωθεί για το αξιόμαχο των δυνάμεων. Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη για μια ακόμη φορά τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τις επιτυχείς μάχες που έδωσαν , κάτω από αντίξοες συνθήκες.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστήρια Επιστολή με την ευκαιρία της επιτυχούς ολοκλήρωσης των εργασιών της 5ης συνάντησης του Θερινού Σχολείου Τζουμέρκων & Ν.Α. Πίνδου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Με την ευκαιρία της επιτυχούς ολοκλήρωσης των εργασιών της 5ης συνάντησης του Θερινού Σχολείου Τζουμέρκων & Ν.Α. Πίνδου, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όσες και όσους συνεισέφεραν σε αυτή τη σημαντική επιτυχία για τους συμμετέχοντες, τους διοργανωτές, τον τόπο και την παιδεία:
διαβαστε περισσοτερα

Ημερίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ,για την «Επιχειρηματική Ανακάλυψη» , στο Μεσολόγγι

Μια ιδιαίτερα σημαντική ημερίδα για τους κτηνοτρόφους διοργανώνεται ,αύριο Παρασκευή  22 Σεπτεμβρίου, από την Περιφέρεια Δυτικής  Ελλάδας, στην κεντρική αίθουσα του ΤΕΙ Μεσολογγίου.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................