‎Σύλλογος Ποντίων Ν.Αιτωλοακαρνανίας‎ : 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΗΠΕΘΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥΔΗΠΕΘΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΕΡΓΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ" ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 μ.μ.


 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 
ΤΟ  Δ/Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

διαβαστε περισσοτερα

Η Μετροπόλιταν Όπερα έρχεται για 9η συνεχόμενη χρονιά στην Πρέβεζα

Οι φίλοι της όπερας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 10 παραστάσεις σε απευθείας μετάδοση από τη φημισμένη Opera της Νέας Υόρκης. Το θέμα  σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου και εγκρίθηκε ομόφωνα από το σώμα.
διαβαστε περισσοτερα

Συναυλία για την ειρήνη με την ορχήστρα MAGNA GRECIA της Ιταλίας στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης.

διαβαστε περισσοτερα

Ιόνια και Ολυμπία συμπλήρωσαν το παζλ των σταθμών διοδίων

Με την λειτουργία των σταθμών διοδίων σε Ελαιώνα και Ρίου, στον άξονα της Ολυμπίας Οδού, ολοκληρώνεται το παζλ των έργων στους 4 από τους 5 αυτοκινητόδρομους. Σε σχετική ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού, έγινε γνωστό ότι από σήμερα τα μεσάνυχτα Τετάρτης προς Πέμπτη 14Σεπτεμβρίου οι σταθμοί διοδίων τίθενται σε λειτουργία και πλέον οι διαδρομές θα μετριούνται σε "ευρωχιλιόμετρα".Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα :Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού

Μεγάλη δεσποτική εορτή της Χριστιανοσύνης, με την οποία τιμάται κάθε χρόνο στις 14 Σεπτεμβρίου η διπλή ανεύρεση του Σταυρού πάνω στον οποίο μαρτύρησε ο Ιησούς Χριστός. Στη χώρα μας γιορτάζουν ο Σταύρος και η Σταυρούλα.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................