Βόνιτσα: Γνωρίζοντας από την αρχή το στολίδι του Αμβρακικού

Η προκυμαία από ψηλά
Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα, περνάμε από πολλά όμορφα και δημοφιλή μέρη, με θάλασσα, πράσινο και αναρίθμητα αξιοθέατα. Φθάνοντας βορειοδυτικά του νομού Αιτωλοακαρνανίας, κάτω ακριβώς από τον Αμβρακικό κόλπο, συναντάμε και τη Βόνιτσα, μια όμορφη, μικρή κωμόπολη, με μεγάλη όμως ιστορία. Μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστή, αλλά είναι μια πόλη τόσο γραφική, που αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν της και να τη γνωρίσουμε από την αρχή.


διαβαστε περισσοτερα

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς, εντυπώσεις, γκολ αλλά και ευκαιρίες σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι.(Δείτε πολλές foto)

διαβαστε περισσοτερα

Έφυγε από τη ζωή ο συγχωριανός μας Δημήτρης Γ. Ράπτης

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, στα 64 του χρόνια, ο συγχωριανός μας Δημήτρης Γ. Ράπτης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συγχωριανούς του αγάπησε το χωριό του και τους Μπαμπινιώτες ,ενεργό μέλος του Πολιτιστικού μας Συλλόγου και με μεγάλη προσφορά και παρουσία, άνθρωπος του πολιτισμού και του αθλητισμού διετέλεσε πρόεδρος στο Αθλητικό σωματείο του Αθλητικό όμιλο Μίλων Ν. Σμύρνης.
Καλό ταξίδι φίλε Δημήτρη
εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................