Υπουργική Απόφαση για τη δημιουργία ένστολης Δασοφυλακής

Υπουργική Απόφαση για τη δημιουργία ένστολης Δασοφυλακής Εκδόθηκε σήμερα η απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου 159991/4305/26.07.2017 (ΦΕΚ Β 2973) με την οποία καθορίζονται τα στοιχεία του Δελτίου Υπηρεσιακής Ταυτότητας Δασικών Υπαλλήλων, η περιγραφή της στολής τους και των χαρακτηριστικών αυτής.
διαβαστε περισσοτερα

12+1 λόγοι που ο νομός Αιτωλοακαρνανίας μας γοητεύει…

Ειλικρινά ο νομός Αιτωλοακαρνανίας είναι τόσο μεγάλος και έχει τόσα πράγματα να εξερευνήσεις, που και 100 λόγους να γράψεις δεν θα ήταν αρκετοί! Επιλέξαμε όμως αναγκαστικά 13.… 1. Γιατί είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση νομός της Ελλάδας…και έχει άπειρα πράγματα να επισκεφτείς και να ανακαλύψεις! (ούτε μπορείς να φανταστείς πόσα!)

Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔAΣ: ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 6/9/2017

Περπατάμε με την πρώτη πανσέληνο του φθινοπώρου «στους δρόμους του ΕΣΠΑ» στην Ι.Π. Μεσολογγίου,την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου από τις 19.30 στον δρόμο της Τουρλίδας. 

διαβαστε περισσοτερα

«Περί Δημοκρατίας και των εχθρών της»Του Βασίλη Φωτάκη

Η συλλογική ανοχή σε συμπεριφορές που παρεκκλίνουν της πολιτικής και κοινωνικής ορθότητας δίνουν λαβή και γόνιμο έδαφος σε φαινόμενα που υποβαθμίζουν τη δημοκρατία αλλά και αυτή καθεαυτή την κοινωνία μας.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................