Αγρίνιο:Λαοθάλασσα στην ελληνική βραδιά με τοπικά χορευτικά (Φωτογραφίες-Βίντεο)

Χορευτικά από 7 χώρες και 24 χορευτικά από τον Δήμο Αγρινίου λαμβάνουν μέρος στο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ. Άνοιξε απόψε τις πύλες του. Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ: εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Της Μπαμπίνης τα παιδιά σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Μασαλή Ειρήνη τ.Κων/νου :Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (6η πανελλαδικά)

Ευθυμίου Αθανάσιος (Θανάσης): Πληροφορική Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (γιος της Χριστίνας Μπενέκου)

Aλέξανδρος Σ.Σταμουλακάτος ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ-Διοίκηση Επιχειρήσεων

Πανωραία Ηγουμένου τ.Αθανασίου: ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ-
Τμήμα Τεχνολογίας -  Γραφικών Τεχνών
Ευγένιος ΠέππαςΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ-Διοίκηση Επιχειρήσεων(γιος της Ελένης  Γατσή)

Ελένη Κοκκίνη: Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης. Βόλο( Κόρη της Βάσως Κων.Κυριαζή)

Δημήτρης Χαμπαίος:Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης 
– Πανεπιστήμιο Κρήτης(γιος της Βίκης Κυριαζή τ.Χρήστου)
Το Μπαμπίνη ΙΝ εύχεται στα παιδιά που πέρασαν την είσοδο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσεις να έχουν την από θεού υγεία , να έχουν καλές σπουδές και γρήγορη κοινωνική ανέλιξη.
Επίσης στα παιδιά που δεν κατόρθωσαν την εισαγωγή τους, να σταθούν ακλόνητα και να παλέψουν για μια θέση στη συγκροτημένη κοινωνική ζωή είτε σε μια νέα δοκιμασία . Η ζωή είναι μπροστά τους.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά
διαβαστε περισσοτερα

Δημοπρατούνται μέσα στο τρίμηνο οι εργολαβίες συντήρησης στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ύψους 35,5 εκατ. ευρώ - Απ. Κατσιφάρας: Ολοκληρωμένο σχέδιο και σκληρή δουλειά για την ασφάλεια των πολιτών

Τα μεγάλα οδικά έργα συντήρησης του εθνικού οδικού δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καθώς και η πορεία του έργου της Μικρής Περιμετρικής Πατρών, συζητήθηκαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων, υπό τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα.
διαβαστε περισσοτερα

Φωτάκης Φ. Βασίλειος:Συγχαρητήρια επιστολή στους επιτυχόντες και συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Συγχαρητήρια επιστολή
Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων θέλω ναεκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
διαβαστε περισσοτερα

Διακοπή υδροδότησης στην πόλη του Αστακού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                      Αστακός , 24.08.2017 ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στην πόλη του Αστακού σήμερα Πέμπτη 24/8/2017 από το μεσημέρι και κατά τη διάρκεια της ημέρας, λόγο σοβαρής βλάβης στο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης.
Θα προσπαθήσουμε να το επιδιορθώσουμε το συντομότερο δυνατό. Ζητάμε την κατανόησή σας.

Ο Αντιδήμαρχος
Λιβάνης Θεόδωρος
διαβαστε περισσοτερα

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:


διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα : Γιορτή Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

Ο Κοσμάς ο Αιτωλός (1714 - 24 Αυγούστου1779), γνωστός και ως Πατροκοσμάς, ήταν Ελληνορθόδοξος μοναχός. Το κατά κόσμον όνομά του ήταν Κώνστας, ενώ το επώνυμό του παραμένει άγνωστο. Το 1961 ανακηρύχθηκε άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας και εορτάζεται στις 24 Αυγούστου. 
Οπάτερ Κοσμάς ο Αιτωλός το 1767 πέρασε από τη Μπαμπίνη , στην διάρκεια της δεύτερης περιοδείας του που έγινε από το 1763 ως το 1773. Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έφτασε πρώτα στην Πόρτα ερχόμενος από την Μαχαλά και ύστερα κατέβηκε στο χωριό όπου και μίλησε στους Μπαμπινιώτες στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής, μιας και τότε η εκκλησία του Αγίου Νικολάου ήταν κατεστραμμένη.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................