Φίλοι της Μπαμπίνης: Οικογένεια Κων/νου Γρίνου

Πράγματι η Μπαμπίνη είχε και έχει πολλούς και καλούς φίλους ανέκαθεν από τα γύρω χωριά του Ξηρομέρου και όχι μόνο . Εμείς θα σταθούμε στους φίλους μας από το γειτονικό χωριό Αετός και ιδιαίτερα στη οικογένεια του Κώστα (Μπαρπα-Κώστα) Γρίνου .

διαβαστε περισσοτερα

2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

22 έως 25 Σεπτεμβρίου 2017 η 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες της στους επισκέπτες η 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.
διαβαστε περισσοτερα

24ωρη λειτουργία των Μικτών Κλιμακίων Ελέγχου Οχημάτων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Αίτημα Απ. Κατσιφάρα σε ΕΝΠΕ και Υπουργείο για την αποζημίωση υπαλλήλων εκτός ωραρίου

Η εντατικοποίηση των ελέγχων και η πλήρης λειτουργία, καθ’ όλο το 24ωρο και επτά ημέρες την εβδομάδα, των Μικτών Κλιμακίων Ελέγχου Οχημάτων και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.
διαβαστε περισσοτερα

Καλημέρα από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου (ΦΩΤΟ Μπαμπίνη Ξημερώματα)

διαβαστε περισσοτερα

Στον Απόλλων Δοκιμίου ο Γιάννης Κατερινόπουλος

Με την ομάδα του Απόλλων Δοκιμίου (Κατηγορία: Α' τοπικό Αιτ/νιας) θα αγωνίζεται τον επόμενο χρόνο ο Γιάννης Κατερινόπουλος.
Η ομάδα του Δοκιμίου ήρθε σε συμφωνία με τον παίχτη και ο έμπειρος τερματοφύλακας θα φορά τη φανέλα του Απόλλωνα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................