Ξεκίνησε σήμερα η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για τον Ηρακλή Αστακού.

Όπως είναι γνωστό στην φετινών χρονιά θα αγωνιζετε στην Α΄ κατηγορία , μια κατηγορία σαφώς πιο δύσκολη από την περσινή με ομάδες πιο δυνατές από κάθε 'άποψη επομένως η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών θα είναι πιο επίπονη .

διαβαστε περισσοτερα

Γιορτή τσιπούρας στον Αστακό

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης
Η πρώτη απο τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του ΝΑΟΑΣ για το εφετινού καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ Η γιορτή Τσιπούρας (κατά παρεκκλήσι των προηγούμενων ετών οποί στην θέση της τσιπούρας υπήρχε η σαρδέλα) συγκέντρωσε εκατοντάδες επισκέπτες οι οποίοι παρακολουθήσαν τόσο την διαδικασία του ψησίματος όσο και το χορευτικό συγκρότημα. (μέλη του οποίου άνηκαν στον σύλλογο χοβολιοτών  Αστακού καθώς και στον σύλλογο της Γουριάς) που διασκέδασε όχι μονο τους επισκέπτες πέριξ του χώρου που πραγματοποιούνταν η εκδήλωση άλλα και όσους απολάμβαναν τον καφέ τους στις τριγύρω καφετέριες.
διαβαστε περισσοτερα

Ἱερά Μονὴ Παντοκράτορος Ἀγγελοκάστρου

Ἀπέναντι ἀπό τό βυζαντινό φρούριο, στό λοφίσκο πού ὑψώνεται ἀνατολικά τοῦ Ἀγγελοκάστρου βρίσκεται τό ἱστορικό μοναστῆρι τοῦ Παντοκράτορα, ἀφιερωμένο στή Μεταμόρφωση τοῦ Σωτῆρος.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παπαδαταίων Ξηρομέρου ''Ο Αγίος Νικόλαος'' Τίμησε τον συμπατριώτη μας παραολυμπιονίκη ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟ

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παπαδαταίων Ξηρομέρου ''Ο Αγίος Νικόλαος'' τίμησε τον συμπατριώτη μας (Μοναστηράκι)παραολυμπιονίκη ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην παραολυμπιάδα του Ρίου το 2016 στο άθλημα της άρσης βαρών επί πάγκου. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Πρόεδρος του Συλλόγου και πρόεδρο της ΟΠΣΥΞ Δημήτρη Στεργίου. Είχε προηγηθεί video με τη συμμετοχή του Δημήτρη σε αγώνες ,από τη μεριά του ο χάλκινος παραολυμπιονίκης ευχαρίστησε το Σύλλογο Παπαδαταίωτων για την βράβευση του στην πολύ σπουδαία εκδήλωση προς τιμή του.
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης: Έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων σήμερα στη Μπαμπίνη με παράσταση Καραγκιόζη

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ «ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ»
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΠΑΜΠΙΝΗ 2017
Δευτέρα, 7 Αυγούστου 

Θέατρο σκιών «Ο Δίας», παράσταση με τον Καραγκιόζη στην άνω πλατεία(Γιαννακοπούλου). Ώρα έναρξης 20:30 για μικρά και μεγάλα παιδιά

Συνδιοργάνωση: ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου 
διαβαστε περισσοτερα

Το άγνωστο γκρεμισμένο γεφύρι στον Αχελώο(video Ανδρέας Κουτσοθανάσης)

Το άγνωστο γεφύρι βρίσκεται στον ορεινό Βάλτο κοντά στη γέφυρα Τέμπλας στα σύνορα Αιτ/νίας και Ευρυτανίας.
Το άγνωστο γεφύρι βρίσκεται στον ορεινό Βάλτο κοντά στη γέφυρα Τέμπλας στα σύνορα Αιτ/νίας και Ευρυτανίας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................