Γιορτές ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ

διαβαστε περισσοτερα

Απογευματινή επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Φυτειών

ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ..... Ολοκληρωμένο Λαογραφικό Μουσείο στημένο εκ του μηδενός. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ......Τα εκθέματα κατά ενότητα ταξινομημένα, βασάνιζαν και ανακαλούσαν στην Ξηρομερίτικη λαογραφική μνήμη μας όλα τα παιδικά μας χρόνια , τα οποία ξαναπαίχτηκαν σαν κινηματογραφική ταινία.
διαβαστε περισσοτερα

Ήμουνα νιος & γέρασα

 Απόστολος Κομπλίτσης ''Ο Ακαρνάνας'' O δρόμος από Αετό προς Αρχοντοχώρι έγινε διάνοιξη και ασφαλτόστρωση κάπου γύρω στα 1975 αν θυμάμαι σωστά!!! ο οποίος καταλήγει στην μοναδική σε ομορφιά τουριστική παραλία Αρχοντοχωρίου - Μύτικα. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία αλλαγή ,εκτός από μια μικρή πινακίδα που τοποθετήθηκε το 2017( και δεν ξέρουμε από ποιόν ) και προειδοποιεί ότι υπάρχουν ζώα (foto)
Εγώ απλά αναρωτιέμαι ,αυτός ο έρμος ο διαβάτης ''ο ξένος'' οδοιπόρος ε....τι θα μπορούσε να αναλογιστεί και τι να προσέξει; Τα τετράποδα ζώα ( που δεν φταίνε σε τίποτα ) η τα δίποδα που χρόνια τώρα συμπεριφέρονται ως τετράποδα.....έχοντας αφήσει το συγκεκριμένο δρόμο στη τύχη του.
διαβαστε περισσοτερα

Απεβίωσε η Ελένη Κων/νου Χρυσικού

Απεβίωσε η Ελένη Χρυσικού σύζυγος του συγχωριανού μας 
Κώστα Χρυσικού η κηδεία της θα γίνει σήμερα στον Ιερό Ναό
 Αγίου Κων/νου Αγρινίου στις 13: 00


Θερμά συλληπτήρια στους οικείους της
διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα το μεγάλο γλέντι στα Βλυζιανά

διαβαστε περισσοτερα

Η συμπατριώτισσα μας εικαστικός Γεωργία Μακρυγιάννη με έργα της στην έκθεση εικαστικής τέχνης στην Καλαμάτα

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων Πολιτισμικός Αύγουστος στην Καλαμάτα συμπεριλαμβανόμενου και την εικαστική τέχνη λαμβάνει μέρος και η συμπατριώτισσα μας (Μοναστηράκι Βόνιτσας) Γεωργία(Γωγώ) Μακρυγιάννη με έργα μας όπως αγιογραφία και ελεύθερο σχέδιο , συμμετέχει επίσης και η εικαστικός Μαρία Ρηγάτου η έκθεση έχει μεγάλη απήχηση από κόσμο και κυρίως τουρίστες που την επισκέπτονται.
foto

διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα στη Κατούνα Ξηρομέρου η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Μήτση''Δήμος Εχίνου ιστορικές ιχνηλασίες στα 1821''

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................