Mικρής έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα στον Αστακό(φωτορεπορτάζ -Χρήστος Μπόνης)

Mικρής έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα στον Αστακό σε κατοικημένη περιοχή αλλά με την γρήγορη επέμβαση των κατοίκων κατασβέστηκε και δεν προχώρησε προς τους οικισμούς.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΚΤΙΟΥ -ΒΟΝΙΤΣΑΣ: ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ........

Πλήθος κόσμου γέμισε την πλατεία του Αγίου Νικολάου χθες Παρασκευή 28/7/2017. Οι κάτοικοι τίμησαν τους προγόνους τους και τις χαμένες πατρίδες τους υψώνοντας στην πλατεία του χωριού ένα όμορφο μνημείο, τα αποκαλυπτήρια του οποίου έκαναν ο δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης και ο πρόεδρος του χωριού Ανδρέας Φουντουκίδης. Το μνημείο φιλοτέχνησε ο γλύπτης Γιώργος Κικώτης.
Δείτε εδώ
d
διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΤΟΥΝΑ: Μεγάλη επιτυχία η 1η ποδηλατοδρομία που διοργάνωσαν τα ΚΔΑΠ Μεδεώνος

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε χθες Παρασκευή 28/7/2017 στην Κατούνα η Ιη ποδηλατοδρομία που διοργανώθηκε από τα ΚΔΑΠ Μεδεώνος αφού έλαβαν μέρος πάρα πολλά παιδιά της Κατούνας.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Θέρμο...ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ 2017.....

διαβαστε περισσοτερα

Όλοι οι δρόμοι και το φετινό Αύγουστο οδηγούν στη Μπαμπίνη

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας πιστός στους σκοπούς της ίδρυσης του, διοργανώνει από τις 7 έως τις 14 Αυγούστου 2017 τις καθιερωμένες καλοκαιρινές του εκδηλώσεις. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παράσταση Καραγκιόζη για τους μικρούς και μεγάλους φίλους, παρουσίαση παραδοσιακών χορών αθλητικές δραστηριότητες ,θερινό σινεμά, γεύσεις παραδοσιακές από τη Μπαμπίνη με τη μέριμνα των γυναικών του χωριού μας, ανάβαση προσκύνημα στην Ιερά Μονή Λιγοβιτσίου
Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 12 Αυγούστου με την διεξαγωγή του καθιερωμένου πλέον «Τραγικό Συμπόσιο».

διαβαστε περισσοτερα

Πολλοί παραθεριστές περάσαν σήμερα από το λιμάνι του Αστακού με προορισμό τα νησιά του Ιονίου (Ιθάκη- Κεφαλλονιά) φωτο ρεπορτάζ Χρήστος Μπόνης

Πάνω απο 450 ταξιδιώτες και περίπου 162 ΙΧ αποβιβάστηκαν και επιβιβάστηκαν απο τον Αστακό σήμερα (θεωρητικά πρώτη μέρα των διακοπών για τους περισσότερους) στο ferryboat  IONIO PELAGOS με προορισμό τα δυο νησιά του Ιονίου Ιθάκη και Κεφαλλονιά.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................