Με επιτυχία οι εκδηλώσεις της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΡΙΓΑΝΗΣ

Απόλυτη επιτυχία, η οποία συνοδεύτηκε από μεγάλη συμμετοχή κόσμου, σημείωσαν οι πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής που οργάνωσε από την Τετάρτη 26 Ιουλίου στη Ρίγανη, ο Αθλητικός Σύλλογος Αναγέννηση Ρίγανης.
διαβαστε περισσοτερα

2 Χρυσά βραβεία Taste Olymp Awards 2017 για τα αποστάγματα Τυρνάβου.

Το εκλεκτό προϊόν παλαιωμένο Τσίπουρο Κατσάρος κατέκτησε το Χρυσό βραβείο ανώτερης γεύσης και επίσης, το Ούζο Κατσάρος κατέκτησε το Χρυσό βραβείο ανώτερης γεύσης στον εξαιρετικά απαιτητικό διαγωνισμό Taste Olymp Awards.
διαβαστε περισσοτερα

Τεράστια ουρά στον παραλιακό δρόμο του Αστακού από εκδρομείς με σκοπό να επιβιβασθούν στο Φ/Β με προορισμό την Ιθάκη και Κεφαλλονιά. (φωτορεπορτάζ Χρήστος Μπόνης

Για άλλη μια μέρα  σχηματίσθηκε   τεράστια ουρά απο (κυρίως) ΙΧ στον παραλιακό δρόμο του Αστακού με σκοπό οι εκδρομείς  να  επιβιβασθούν  στο Φ/Β με προορισμό την Ιθάκη και Κεφαλλονιά.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Αστακός σήμερα (foto Γιάννης Γερογιάννης)

Θαυμάστε τα παλιά εντυπωσιακά αρχοντικά του Αστακού (κάποια αναπαλαιωμένα κι άλλα αφημένα στο «χάδι» του χρόνου…), που μαρτυρούν την αίγλη του παρελθόντος. 

διαβαστε περισσοτερα

Κορυφαίες στιγμές κατάνυξης, παράδοσης και πολιτισμού στο γιορτάσιο της Αγίας Παρασκευής στην Κωνωπίνα… Δεν ματάγινε ποτέ τέτοια γιορτή, τέτοιο πανηγύρι, τόσο όμορφο γλέντι !

Στις 25 και 26 Ιουλίου 2017 πραγματοποιήθηκαν στην Κωνωπίνα με εξαιρετική επιτυχία, οι καθιερωμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Οσιομάρτυρος Αγίας Παρασκευής στο ομώνυμο ξωκλήσι που βρίσκεται σε απόσταση δύο περίπου χιλιομέτρων έξω από το Χωριό και μέσα στη «καρδιά» ενός  πανέμορφου – φυσικού  δάσους.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................