Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας:Περί της αναταραχής και των διαμαρτυριών των πιστών

Την παραμονή της 12ης Ιουλίου 2017, επί τη μνήμη του συγχρόνου μας Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου,πραγματοποιήθηκαν Ιερές Ακολουθίες και Αγρυπνίες σε πολλούς Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Ιερά Αγρυπνία έγινε και στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου – όπου ο τόπος μαρτυρίου του. Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας, με θλίψη και πόνο παρακολουθεί την αναστάτωση και αναταραχή των πιστών, που προέκυψε από το γεγονός της παρουσίας αντικειμένου ευλογίας από τον Όσιο Παΐσιο, ως λανθασμένης εκθέσεως αυτού προς προσκύνηση των πιστών.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καραϊσκάκη.

διαβαστε περισσοτερα

Μύτικας: Με επιτυχία η Ημερίδα για την τουριστική αξιοποίηση της Αλυζίας.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα την Κυριακή το απόγευμα που είχε θέμα τον «Σχεδιασμός και αξιοποίηση δράσεων – Τουριστική αξιοποίηση Αλυζίας»
Η κακοκαιρία που έπληξε τον Μύτικα λίγη ώρα μετά την έναρξη της ημερίδας δεν ήταν ικανή να κάμψει τη διάθεση τόσο των διοργανωτών όσο των ομιλητών αλλά και των παρευρισκόμενων που παρακολούθησαν που πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα ειπώθηκαν.

Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Διεθνές Συνέδριο Επιχειρηματικότητας διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στα τέλη του 2017 – Σημαντικές παρουσίες και ομιλητές από Ελλάδα και Ευρώπη

Με το τελικό Διεθνές Συνέδριο Επιχειρηματικότητας που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον τόσο της ελληνικής όσο και της ευρωπαϊκής σκηνής, καθώς έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν σημαντικές προσωπικότητες της πολιτικής, της οικονομίας, της επιστήμης, της επιχειρηματικότητας, της εκπαίδευσης, θα κλείσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μια σημαντική χρονιά.
διαβαστε περισσοτερα

Ερώτηση ΚΚΕ για την εκρηκτική κατάσταση στο Νοσοκομείο Λευκάδας και στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας ς περιοχήςτη

Η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία είναι δραματική, εξαιτίας της αντιλαϊκής πολιτικής, που συνεχίζει και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
διαβαστε περισσοτερα

1ο Αντάμωμα Φυτειωτών:Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών ''Ακαρνανικό Φως''σας προσκαλεί στο 1ο Αντάμωμα Φυτειωτών και σε ένα αυθεντικό παραδοσιακό γλέντι την Κυριακή 13 Αυγούστου στην πλατεία Φυτειών. Μαζί μας θα είναι οι Βασίλης Κολοβός( τραγουδι), Sibeμόρια (δημοτική ορχήστρα αποτελούμενη από τους Βαγγέλης Ντζούφρας (τραγούδι-λαούτο), Κοσμάς Παπακωστόπουλος (κλαρίνο), Παναγιώτης Καμζέλας (βιολί) και Βασίλης Σκουμάντζος (κρουστά). Συμμετέχει και η Κατερίνα Αναστασοπούλου.
Καλή Αντάμωση
Λιγα λόγια για την ορχήστρα μας:
διαβαστε περισσοτερα

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών ''Ακαρνανικό Φως'' σας προσκαλεί στο 1ο Αντάμωμα Φυτειωτών

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών ''Ακαρνανικό Φως'' σας προσκαλεί στο 1ο Αντάμωμα Φυτειωτών και σε ένα αυθεντικό παραδοσιακό γλέντι την Κυριακή 13 Αυγούστου στην πλατεία Φυτειών. Μαζί μας θα είναι οι Βασίλης Κολοβός( τραγουδι),SibeΜόρια (δημοτική ορχήστρα αποτελούμενη από τους Βαγγέλης Nτζούφρας (τραγούδι-λαούτο), Κοσμάς Παπακωστόπουλος (κλαρίνο), Παναγιώτης Καμζελάς(βιολί) και Βασίλης Σκουμάντζος (κρουστά). 
Συμμετέχει και η Κατερίνα Αναστασοπούλου.

Καλή Αντάμωση
διαβαστε περισσοτερα

Αίτημα τροποποίησης της ονομασίας του αεροδρομίου Ακτίου από την Περιφέρεια

Ο εκσυγχρονισμός και η ανάπτυξη των πυλών εισόδου τουριστών, μέσω αέρος, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα των δύο πολιτικών αεροδρομίων Ακτίου στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και Αράξου στην Π.Ε. Αχαΐας, και αφορά την είσοδο τουριστών και στην Π.Ε. Ηλείας, συζητήθηκε στη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.
διαβαστε περισσοτερα

Σεργιάνι ..στο Ξηρόμερο

Μια βόλτα με το φωτογραφικό μας φακό σε χωριά του Ξηρομέρου Δείτε foto
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................