Συνεδριάζει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Καλεί σε Τακτική Συνεδρίαση στις είκοσι (20η) του μήνα Ιουλίου του έτους 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 09.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Λιμενικού Ταμείου (Δημοτικό Κατάστημα), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη Απόφασης στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Σφράγιση των παροχών ύδρευσης, λόγω οφειλής των τελών προς το Δήμο.

Τελευταία ενημέρωση - Ανακοίνωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                    Αστακός , 14/07/2017
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Τ Ε Λ Ε Υ Τ Α Ι Α   Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η

Από το Δήμο Ξηρομέρου ανακοινώνεται ότι: Γίνεται γνωστό στους πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου ότι Δημοτική Αρχή από την Δευτέρα 24/7/2017, σύμφωνα με το άρθρο 5 του κανονισμού ύδρευσης, θα προχωρήσει στην σφράγιση των παροχών ύδρευσης, λόγω οφειλής των τελών προς το Δήμο.
Παρακαλούμε τους πολίτες όπως άμεσα προβούν στην εξόφληση των οφειλών τους, ώστε να αποφύγουν την σφράγιση των παροχών ύδρευσης.

Από το Δήμο Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

ΓΡΑΦΕΙ:O ΤΣΙΜΕΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
Αποτελεί κοινό τόπο, ότι η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έχει πλήξει τον κοινωνικό και εργασιακό ιστό της χώρας μας, με αποτέλεσμα να έχει περιέλθει αυτή σε μια δυσμενή κατάσταση που καλείται η νέα γενιά να αντιμετωπίσει. Η Ελλάδα μετά τη μεταπολίτευση ήταν μια χώρα με πολλές ευκαιρίες εργασίας για τους νέους. Πολλοί ήταν εκείνοι που δημιούργησαν μεγάλες εταιρίες και παραγωγικές μονάδες ξεκινώντας από το μηδέν.  Ήταν ένα παράδειγμα κοινωνικής και επαγγελματικής κινητοποίησης, που έδωσε νέα προοπτική σε όλον τον εργασιακό χώρο. Στις μέρες μας όμως, αν και υπάρχει η γνώση και η εμπειρία, δεν υπάρχουν οι προοπτικές με αποτέλεσμα οι νέοι να μην έχουν το κίνητρο να ξεκινήσουν επαγγελματικές και πολύ περισσότερο επιχειρηματικές δραστηριότητες μόνοι τους, με αποτέλεσμα να απογοητεύονται και να καταφεύγουν για εργασία στο εξωτερικό. Οι νέοι φαίνονται να χάνουν την ελπίδα και τη νεανικότητά τους και το κυριότερο να χάνουν τη…
διαβαστε περισσοτερα

Κυρώσεις σε Νέους Αγρότες-Όσα πρέπει να γνωρίζουν Τι προβλέπει ο νόμος

-Σε ποιες περιπτώσεις οι Νέοι Αγρότες θα πρέπει να επιστρέψουν εντόκως τα χρήματα της ενίσχυσης του προγράμματος.

Εφόσον κατά την διάρκεια των ελέγχων των αιτημάτων στήριξης και πληρωμών και εν γένει κατά τη διάρκεια παρακολούθησης της υλοποίησης των πράξεων, διαπιστωθούν σοβαρές παρατυπίες επιβάλλονται οι κατά περίπτωση προβλεπόμενες κυρώσεις με βάση την κείμενη κοινοτική και εθνική νομοθεσία και ιδιαίτερα τις εθνικές διατάξεις περί επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Πιο συγκεκριμένα, για τους δικαιούχους οι οποίοι, χωρίς να συντρέχει περίπτωση ανώτερης βίας ή εξαιρετικής περίστασης:

Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................