Κακλαμάνος: Ευχαριστώ που ήμουν μέρος του ονείρου σου…

Τρία υπέροχα χρόνια στον Αίολο Αστακού έφτασαν στο τέλος! Όταν πήγαινα την πρώτη μέρα να υπογράψω είχα το προαίσθημα ότι κάτι καλό θα γινόταν στο μέρος και στην ομάδα. Τελικά το όραμα του προέδρου μας, Αποστόλη Πανταζή, υλοποιήθηκε και η ομάδα έφτασε άμεσα στην Α2 Εθνική Κατηγορία και μάλιστα στην πρώτη της χρόνια, μπήκε στις πέντε πρώτες καλύτερες ομάδες στα play off ανόδου!!! Αποχαιρετώ αυτό το γραφικό μέρος με ωραίες αναμνήσεις, αλλά και με πολλούς φίλους: Αποστόλη Πανταζή, σε ευχαριστώ που ήμουν μέρος του ονείρου σου!
διαβαστε περισσοτερα

Το Αρχαίο Θέατρο Πλευρώνα

Το αρχαίο θέατρο της Πλευρώνος, το οποίο χρονολογείται στα μέσα περίπου του 3ου π.Χ. αιώνα, καταλαμβάνει την δυτική πλευρά του τετραγώνου που σχηματίζεται από τα τείχη της αρχαίας πόλης και είναι κτισμένο σε φυσική πλαγιά. Εκτός από τη διαμόρφωση του εδάφους, σημαντικό ρόλο στην επιλογή της θέσης του θεάτρου έπαιξε ασφαλώς και η μαγευτική του θέα, που φτάνει μέχρι τα νησιά Κεφαλλονιά και Ζάκυνθο.

διαβαστε περισσοτερα

Όταν ο Άγιος Παΐσιος ήρθε στο Αγρίνιο και φιλοξενήθηκε από τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά

Ένα βράδυ στην Παναγούδα εκεί που ο γέροντας π. Παΐσιος  προσευχόταν με το κομποσχοίνι, ξαφνικά βλέπει φως μέσα στο δωμάτιο του και αμέσως παρουσιάσθηκε μπροστά του ένας Άγιος απαστράπτων, ο οποίος φορούσε μανδύα Ηγουμένου, ο γέροντας προσπάθησε να καταλάβει ποιος ήτο αυτός ο Άγιος διότι περί Αγίου επρόκειτο, δεν μπορούσε όμως να τον εγνωρίσει διότι η μορφή του δεν του ενθύμιζε τίποτα από τις αγιογραφίες που βρίσκονται στις εκκλησίες μας.

Δείτε εδώ


διαβαστε περισσοτερα

Τι αλλαγές φέρνουν τα νέα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης

Κοινή Συνέντευξη Τύπου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, για την υπογραφή της ΚΥΑ σχετικά με το περιεχόμενο των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης
διαβαστε περισσοτερα

Γνήσιο Ξηρομερίτικο Γλέντι στον ΠΡΟΔΡΟΜΟ Ξηρομέρου, την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 Αυγούστου 2017

Ο Σύλλογος Προδρομιτών Ξηρομέρου "Ο Άγιος Ιωάννης" καλεί όλο τον κόσμο σε ένα γνήσιο παραδοσιακό Ξηρομερίτικο γλέντι, την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 Αυγούστου 2017, μετά τις 21:30μμ στη πλατεία του χωριού. 
Ο μοναδικός δεξιοτέχνης του κλαρίνου Γιώργος Καραντζίνης και στο τραγούδι η Βαγγελιώ Χρηστιά, ο Νίκος Βλαχοδήμος και η Χρυσούλα Τζαμαλή σας υπόσχονται μια ανεπανάληπτη δημοτική βραδιά, αναβιώνοντας ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι.
Σας περιμένουμε όλους για ένα μοναδικό γλέντι.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Διοργάνωση: Σύλλογος Απανταχού Προδρομιτών Ξηρομέρου "Ο Άγιος Ιωάννης" 
-Με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Νέες παρεμβάσεις της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο οδικό δίκτυο

Εκ νέου σε καθαρισμό μεγάλου μέρους του οδικού δικτύου προέβη η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας. Πραγματοποιήθηκε διάνοιξη οδών με μηχανήματα της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και οι εργασίες εστιάστηκαν στην άρση των καταπτώσεων, όπου αυτή παρατηρείται, καθώς και στην αποκατάσταση της βατότητας στα συγκεκριμένα τμήματα του οδικού δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας.
Τα οδικά τμήματα, στα οποία έγιναν παρεμβάσεις από τα μηχανήματα της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας είναι τα παρακάτω:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................