Μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση της βαθμολογίας των υποψήφιων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάραςέκανε την ακόλουθη δήλωση:
διαβαστε περισσοτερα

Πανηγύρι Κωνωπίνας : Μαγικές στιγμές ! ανεπανάληπτο γλέντι, Θεσπέσια και μοναδική καλλιτέχνης η Ιουλία Καλλιμάνη !

Ανεπανάληπτες στιγμές και ένα εξαιρετικό υπερθέαμα που συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες έζησαν οι πανηγυριώτες που βρέθηκαν στην Κωνωπίνα, κάτω από τα δασιά πλατάνια της πλατείας, για να διασκεδάσουν στο πανηγύρι του χωριού.
διαβαστε περισσοτερα

Σε ποιες σχολές φέρνουν αναταράξεις οι βάσεις του 2017

Ανακοινώνονται οι βαθμοί των Πανελλαδικών
Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων. Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, οι βαθμολογίες θα αρχίσουν να αναρτώνται στα σχολεία από τις 11 το πρωί. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους, από το μεσημέρι της Παρασκευής και έπειτα, στην ιστοσελίδα του υπουργείου, εισάγοντας τους προσωπικούς τους κωδικούς.
Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Άνοδος θερμοκρασίας σήμερα παρασκευή

Σε αναζήτηση δροσιάς 
foto αρχείου
Ηλιοφάνεια και περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας αναμένουμε την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017. Λίγες σποραδικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις απογευματινές ώρες μόνο στα βόρεια ορεινά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 41 και τοπικά 42 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 19 έως 39 στη βόρεια Ελλάδα, 21 έως 39 και τοπικά 40 στη δυτική Ελλάδα, 21 έως 38 στο βόρειο Αιγαίο και από 22 έως 38 και τοπικά 39 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως απο τα νότια έως 3 και τοπικά στα πελάγη 4 μποφόρ.

Δείτε καιρό  weather.gr
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................