Οι ομορφιές της Αιτωλοακαρνανίας ...Αμπάρια Παναιτώλιο(foto Ν.Πανακιάς)

Ο νομός Αιτ/νίας είναι προικισμένος με τόσες φυσικέςομορφιές που σε προκαλεί να τον εξερευνήσεις μια από αυτές είναι και η περιοχή Αμπάρια στο Παναιτώλιο (Τριχωνίδα) foto
διαβαστε περισσοτερα

Τέλος ο Κούσας από τον Παναιτωλικό

Μετά από επτά χρόνια στο Αγρίνιο ο Γιώργος Κούσας αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον Παναιτωλικό κι οδεύει εκτός απροόπτου προς τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ:
Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Όλα έτοιμα για το σημερινό Μεγάλο ''Πανηπειρωτικό Πανηγύρι 2017'' (πρώτες εικόνες)

Σήμερα Σάββατο 24 Ιουνίου, στο γήπεδο του Baseball, στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην πρώην αμερικάνικη αεροπορική βάση του Ελληνικού κοντά στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ ΕλληνικούΤο Μεγάλο ''Πανηπειρωτικό Πανηγύρι 2017'' Με κορυφαίους μουσικούς και τραγουδιστές που διαπρέπουν στην ηπειρώτικη μουσική σκηνή και όχι μόνο.
Είσοδος ελεύθερη.

διαβαστε περισσοτερα

Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Πάνου Λαζαρόπουλου ''Η ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ Χτες και σήμερα''

Με ιδιαίτερη επιτυχία  παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Πάνου Λαζαρόπουλου ''Η ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ  Χτες και σήμερα''στη Στοά του Βιβλίου στις 23 Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή  από το Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα» σε συνεργασία με την  Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία (ΑΙ.ΠΟ.Ε.)
διαβαστε περισσοτερα

Όλα έτοιμα για το 1ο Φεστιβάλ Ξηρομερίτικης Γευσιγνωσίας στην Κατούνα αύριο Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 . Αναλυτικά το τελικό πρόγραμμα

Όλα έτοιμα για το 1ο Φεστιβάλ Ξηρομερίτικης Γευσιγνωσίας στην Κατούνα. Αναλυτικά το τελικό πρόγραμμα Την Κυριακή 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί  στην πλατεία της  Κατούνας  το 1ο Φεστιβάλ Ξηρομερίτικης  Γευσιγνωσίας. Ο κόσμος στην πλατεία της Κατούνας από τις 19.00  θα έχει  την ευκαιρία να δοκιμάσει Ξηρομερίτικη Γαστρονομία με τοπικά  προϊόντα τα οποία  θα έχουν ετοιμάσει  3 ΙΕΚ  και οι σύλλογοι γυναικών της περιοχής . Η Κατούνα ανήκει στο μεγάλο σύμπλεγμα της Δυτικής Ελλάδας με πλούσια ιστορία όσον αφορά τις γεύσεις της και τα φαγητά της.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................