1ο Φεστιβάλ Ξηρομερίτικης Γευσιγνωσίας στην Κατούνα

Την Κυριακή 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί  στην πλατεία της  Κατούνας  το 1ο Φεστιβάλ Ξηρομερίτικης  Γευσιγνωσίας. Ο κόσμος στην πλατεία της Κατούνας από τις 16.30  θα έχει  την ευκαιρία να δοκιμάσει Ξηρομερίτικη Γαστρονομία με  με τοπικά  προϊόντα τα οποία  θα έχουν ετοιμάσει  3 ΙΕΚ  και οι σύλλογοι γυναικών της περιοχής . Η Κατούνα ανήκει στο μεγάλο σύμπλεγμα της Δυτικής Ελλάδας με πλούσια ιστορία όσον αφορά τις γεύσεις της και τα φαγητά της.
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΟΡΤΗ ΛΑΟΥ 2017: Ραδιόφωνο Ξηρομέρου 88,3 (VIDEO)

Η μεγαλύτερη εκδήλωση της χρονιάς, είναι γεγονός!  Το πανηγύρι του λαού, το πανηγύρι των πανηγυριών, έφτασε. Τρεις αξέχαστες βραδιές και μία ημερήσια εκδήλωση γεμάτα κέφι, μουσική και χορό, συντροφιά με τα μεγαλύτερα ονόματα του Δημοτικού Τραγουδιού.
15-17 Ιουνίου μην κανονίσετε τίποτα!!! 
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Γέφυρα του Αχελώου για μοναδικές στιγμές διασκέδασης!

Δείτε τοVIDEO
Διαφημιστικό σποτ  
διαβαστε περισσοτερα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Η Σφαγή του Διστόμου

Ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα των Ναζί στην κατεχόμενη Ελλάδα. Το πρωί της 10ης Ιουνίου 1944 γερμανική στρατιωτική φάλαγγα των Ες-Ες ξεκίνησε από τη Λιβαδειά για την Αράχωβα, με σκοπό την εκκαθάριση της περιοχής από τις αντάρτικες δυνάμεις. Στο Δίστομο ενώθηκε με άλλη γερμανική ομάδα που είχε ξεκινήσει από την Άμφισσα και προχώρησαν προς το Στείρι. Οι κάτοικοι έλαβαν εντολή να μην απομακρυνθούν από το χωριό, μέχρι την επιστροφή των γερμανικών δυνάμεων.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Προς κάθε ενδιαφερόμενο γονέα! Όσοι δεν προλάβατε να κάνετε την αίτηση σας μέχρι και σήμερα ****μην ανησυχείτε**** δόθηκε παράταση μέχρι την #### ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ ### καταληκτική ημερομηνία.
 Σχετικά με τους γονείς που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα με τα εκκαθαριστικά βγήκε η πιο κάτω επίσημη ανακοίνωση. 
Παρακαλούνται όσοι γονείς θέλουν να γράψουν τα παιδιά τους στο ΚΔΑΠ, να προσκομίσουν ολα τα δικαιολογητικά τους μέχρι την Τρίτη 13/6 , ώστε να υποβληθεί εντός των χρονικών ορίων η αίτηση. 


Σας ευχαριστούμε!

διαβαστε περισσοτερα

Φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών αποκάλυψαν το... "μυστικό" της Παλιοβούνας (pics)

Η σχισμή στο βουνό έφερε στο φως της έρευνας ένα μικρό πολύχρωμο σπήλαιοΜια ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών που κάνει εξερευνήσεις εδώ και αρκετές μέρες στην Παλιοβούνα, «ανακάλυψε» ένα σπήλαιο και μαζί με αυτό το… μυστικό της.Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................