Aνακοίνωση του πρόεδρου του Ν.Π.Δ.Δ. "Πολιτισμός Περιβάλλον Αθλητισμός Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου"

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς,
Κλείνουν στις 9/6/2017 οι αιτήσεις για  εγγραφή-επανεγγραφή στους παιδικους σταθμους μέσω ΕΣΠΑ. Οι  ενδιαφερόμενοι γιανα λάβουν “ Αξία Τοποθέτησης “ (voucher) για την συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στους Παιδικούς Σταθμούς Αστακού, Φυτειών και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Κανδήλας  άμεσα.
διαβαστε περισσοτερα

Έγινε η συνάντηση του Νομικού Προσώπου με τους συλλόγους για τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Καλοκαιριού.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 η συνάντηση του Νομικού Προσώπου με τους  εκπροσώπους των συλλόγων που έχουν έδρα τον Δήμο Ξηρομέρου με θέμα τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις ως το τέλος του 2017.
διαβαστε περισσοτερα

Διακοπή υδροδότησης στην πόλη του Αστακού την Πέμπτη 08/06/2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                             Αστακός , 07.06.2017 ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αύριο Πέμπτη 08/06/2017 θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στην πόλη του Αστακού από τις πρώτες πρωινές ώρες και κατά τη διάρκεια της ημέρας, λόγο σοβαρής βλάβης στο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης.
Θα προσπαθήσουμε να το επιδιορθώσουμε το συντομότερο δυνατό.
Ζητάμε την κατανόησή σας.
Ο Αντιδήμαρχος Λιβάνης Θεόδωρος
διαβαστε περισσοτερα

Τεχνητή Λίμνη Αστερίου: Ένα όραμα, που θα δημιουργήσει έναν νέο τουριστικό αναπτυξιακό πόλο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Η πλήρης τουριστική αξιοποίηση και η δημιουργία ενός αναπτυξιακού πόλου που θα επιφέρει ακόμη μεγαλύτερα οφέλη στην τοπική κοινωνία και στην οικονομία, αποτελεί ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο όραμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όσον αφορά την ευρύτερη περιοχή του Φράγματος Πείρου – Παραπείρου, που ουσιαστικά δημιουργεί την Τεχνητή Λίμνη Αστερίου.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις από τον Ιατρό Τριανταφυλλάκη Ιωάννη

Εύχομαι στους μαθητές να πραγματώσουν τους στόχους τους. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μια ακόμη μάχη και σίγουρα όχι την τελευταία που θα δώσετε .Φορτιστείτε με θέληση, δύναμη, αισιοδοξία, ψυχραιμία  και πείσμα και διεκδικήστε καρπούς από την προσπάθεια που έχετε καταβάλλει σε όλη την διαδρομή σας. Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία ,τόσο στους μαθητές , όσο και στις οικογένειες τους που στηρίζουν ανελλιπώς αυτή την προσπάθεια. Η γνώση είναι Δύναμη…. Με εκτίμηση Τριανταφυλλάκης Λ Ιωάννης Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός Επιμελητής  ΚΥ Αστακού-ΠΙ Μαχαιράς Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Επιστημονικός συνεργάτης Washington University
διαβαστε περισσοτερα

Την Κυριακή 4 Ιουνίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδρομή των 3 Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Ξηρομέρου.

Το Πρόγραμμα περιείχε επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου μικροί και μεγάλοι περιηγήθηκαν στις ποικίλες συλλογές του μουσείου που περιελάμβαναν αντικείμενα και αρχαία δημιουργήματα που μας προκάλεσαν θαυμασμό, αποκτώντας μια πρωτόγνωρη και αξιομνημόνευτη μουσειακή εμπειρία. Ακολούθησε η επίσκεψη στην Βουλή των Ελλήνων, όπου είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στην αίθουσα των συνεδριάσεων, να μάθουμε για την ιστορία του κτιρίου, την σπουδαιότητα του χώρου που βρισκόμασταν και τον ρόλο της Βουλής. Ο αρκετός ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την εκδρομή μας και αργά το απόγευμα πήραμε το δρόμο της επιστροφής.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................