Πόσο καθαρό είναι το νερό που πίνουμε στη Μπαμπίνη;

Τελικά πόσο υγιεινό, ποιοτικό και ασφαλές είναι το νερό βρύσης που πίνουμε στη Μπαμπίνη;  Συγχωριανός μας ανοίγοντας τη βρύση αντίκρισε (foto) στερεά αντικείμενακαι άλλα ανεπιθύμητα στοιχεία στο νερό . 
Ως εκ τούτου, εφιστούμε τη προσοχή των αρμοδίων υπηρεσιών όπως ερευνήσουν το θέμα για την αντιμετώπιση του προβλήματος .

διαβαστε περισσοτερα

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρα προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:
διαβαστε περισσοτερα

Μέσα από την συνεργασία αντιμετωπίζουμε τους κινδύνους από δασικές πυρκαγιές – Εγκρίθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή το Σχέδιο για αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών

Έναν ολοκληρωμένο και στρατηγικό σχεδιασμό σχετικά με την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών, όσον αφορά τις δασικές πυρκαγιές, διαθέτει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη φετινή αντιπυρική περίοδο.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές του Δημάρχου Ξηρομέρου Ερ. Γαλούνη για τις πανελλήνιες

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκινούν τον αγώνα των Πανελληνίων εξετάσεων, να έχουν καλή επιτυχία, δύναμη, υπομονή, επιμονή και αισιοδοξία για να φέρουν σε πέρας την προσπάθεια τους επιτυχώς. Εύχομαι επίσης κουράγιο σε όλους τους γονείς, οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους, όπως επίσης και στους καθηγητές που στήριξαν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς τις προσπάθειες των μαθητών τους με την σκέψη πάντα κοντά τους.
Καλή Επιτυχία Γαλούνης Ερωτόκριτος Δήμαρχος Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................