Γιορτάστηκε σήμερα η Αγ Τριάδα στον Μαχαιρά

Μαχαιριώτες περπάτησαν πουρνό πουρνό και συναντήθηκαν με φίλους απο τα γειτονικά χωριά στο εκκλησάκι όπου παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία .!! Χοροστατούντος του π.Νικοδήμου

διαβαστε περισσοτερα

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η πολιούχος της Λευκάδας Παναγία η Φανερωμένη

Μέ ἰδιαίτερη λαμπρότητα καί μέσα σέ κλῖμα θρησκευτικῆς κατάνυξης καί εὐλάβειας, ἡ Λευκάδα γιόρτασε σήμερα  Δευτέρα τοῦ Ἁγίου Πνεύματος τή Σύναξη τῆς Θαυματουργοῦ Εἰκόνας τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου τῆς Φανερωμένης.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Πρεβεζάνος ( Ρωμιά Φιλιππιάδας), Βαγγέλης Ευθυμίου, το νεαρότερο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

Ο 21χρονος Βαγγέλης Ευθυμίου από τη Ρωμιά του Δήμου Ζηρού( με ρίζες από το Ξηρόμερο εκ Μητρός - Μπαμπίνη Ξηρομέρου), είναι από εχθές ένα από τα 100 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. 
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές του Μπαμπίνη ΙΝ για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Ξεκινούν αύριο οι πανελλήνιες εξετάσεις.Ευχόμαστε καλή επιτυχία, δύναμη και κουράγιο στα παιδιά της Μπαμπίνης αλλά και σε όλους τους υποψηφίους που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις.
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη Αναμνήσεις

Φωτογραφικό υλικό που μας έστειλε ο συγχωριανός μας  Πέτρος Χρυσικός από το προσωπικό του αρχείο. Ημερολόγιο  του Συλλόγου Μπαμπινιωτών Αθήνας ο ''ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ' το  έτος 1982
Ευχαριστούμε τον Πέτρο για το σπουδαίο υλικό που μας  έστειλε.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση της Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας για την Ημέρα Περιβάλλοντος 2017

Να σεβαστούμε τη φύση, να μετάσχουμε στη νέα οικονομία!
Η πολιτικά ανήθικη, κοντόφθαλμη και βαθιά αντίθετη στα επιστημονικά δεδομένα απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Ντ. Τράμπ να αποσύρει τη χώρα του από τη Διεθνή Συμφωνία του Παρισιού για τη διάσωση του κλίματος, επισκιάζει κάθε άλλη εξέλιξη σχετικά με το παγκόσμιο περιβάλλον, το κοινό σπίτι όλων, κατά τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα περιβάλλοντος.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................