Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης από σήμερα

Δεδομένης της ολοκλήρωσης της 1ης φάσης των προγραμματισμένων εργασιών βαρείας συντηρήσεως του αρμού συστολής–διαστολής της γέφυρας πρόσβασης Αντιρρίου, στο πλαίσιο της τακτής δομικής συντηρήσεως της Ζεύξης Ρίου–Αντιρρίου, την Παρασκευή 26 Μαΐου  ξεκινούν οι εργασίες για την εφαρμογή της  2ης φάσης, η οποία προβλέπει, τον τοπικό αποκλεισμό (από βόρειο πυλώνα έως πλατεία διοδίων) της κίνησης στην αριστερή  λωρίδα και των δυο κατευθύνσεων (από Ρίο προς Αντίρριο και από Αντίρριο προς Ρίο) στην περιοχή των έργων.

διαβαστε περισσοτερα

Με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου αντιδρά στην μεταβίβαση της εταιρείας Ελληνικές Αλυκές Α.Ε. στο Υπερταμείο

Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τις Ελληνικές Αλυκές Α.Ε. Με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου αντιδρά στην μεταβίβαση της εταιρείας Ελληνικές Αλυκές Α.Ε. στο Υπερταμείο.  Το θέμα συζητήθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση κατόπιν εισήγησης του Δημάρχου Νίκου Καραπάνου, ενώ μετά την τοποθέτηση των επικεφαλής δημοτικών συνδυασμών καθώς επίσης δημοτικών συμβούλων, ομόφωνα ζητείται:

διαβαστε περισσοτερα

Επιπλέον 150.000 ευρώ για το Πρόγραμμα Δακοκτονίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Ενισχύονται με επιπλέον 150.000 ευρώ οι συνολικοί πόροι για το Πρόγραμμα Δακοκτονίας 2017 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με συμπληρωματική απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, και πλέον ο συνολικός προϋπολογισμός του έτους 2017 για Δακοκτονία αυξάνεται σε 1,25 εκατ. ευρώ.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ:Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τα 564 χρόνια από την Άλωση της Πόλης

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................