Απάντηση Γεώργιου Αποστολάκη προς Παπαναστασίου«Αυτό κ. Συνάδελφε αποτελεί θεσμικό ατόπημα».

Με λύπη μου πραγματικά διάβασα τις δηλώσεις του Δημάρχου Αγρινίου και προέδρου της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας (πρώην υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και Υποψηφίου Βουλευτή Νομού Αιτωλοακαρνανίας – προέδρου του ΤΕΕ) ο οποίος είπε «Είναι αδιανόητο την στιγμή που υστερούμε σε βασικές υποδομές, όπως το Πλατυγιάλι – Ιόνια, ή σε δρόμους στην δυτική ακτή της Αιτωλ/νίας, την στιγμή που δεν έχει σύνδεση με την Ιόνια ούτε το Μεσολόγγι, ούτε η Ναύπακτος, ούτε και το Αγρίνιο, να δίνονται αυτά τα χρήματα για το έργο οδική σύνδεση της Λευκάδας με το Άκτιο και τη Βόνιτσα».
διαβαστε περισσοτερα

Η τοποθέτηση της Οικολογικής Δυτ. Ελλάδας στην συνεδρίαση για τη ΣΜΠΕ Υδρογονανθράκων

Η εξόρυξη υδρογονανθράκων δεν συμβαδίζει με την οικονομία του μέλλοντος!
Η Θέση της Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας για το θέμα «Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στο Ιόνιο Πέλαγος»
διαβαστε περισσοτερα

Απ. Κατσιφάρας: Προχωράμε με περιβαλλοντική ευαισθησία, βούληση και πρόγραμμα – Θετική γνωμοδότηση επί της ΣΜΠΕ για τους υδρογονάνθρακες

«Η ανασυγκρότηση της παραγωγικής βάσης της χώρας, δεν μπορεί να γίνει με αφηρημένο τρόπο και θεωρητικά σχήματα. Πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη για ένα νέο μοντέλο που θα φέρει ξανά την ελπίδα στην κοινωνία μας, που θα κρατήσει τους νέους μας στη χώρα τους και στην Περιφέρειά τους και θα μειώσει την ανεργία».
διαβαστε περισσοτερα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Καλεί σε Κατεπείγουσα Συνεδρίαση στις είκοσι τέσσερις (24η) του μήνα Μαΐου του έτους 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Λιμενικού Ταμείου (Δημοτικό Κατάστημα), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη Απόφασης στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

Σπύρος Γρίνος : Η πιο μεγάλη αγάπη.....Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Σε μια επίσκεψή μας στοEMILEON -πολυχώρους ψυχαγωγίας και αθλητισμού, καθώς και προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού, συναντήσαμε τον συγχωριανό μας Σπύρο Γερ. Γρίνο ένθερμο υποστηρικτή του Παναιτωλικού, σε προπόνηση της ομάδος της καρδιάς του .

διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΑΝ.ΣΥ. Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Πρόσκληση για την ημερίδα με θέμα: "ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ: ΑΝΑΣΚΑΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ  ΑΙΤΩΛΩΝ - ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΛΟΧΩΝ" που διοργανώνει η ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.


διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................