Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό -Στο ύψος της παράκαμψης Αγρινίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τη Δευτέρα 22 Μαΐου, από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, στην παράκαμψη Αγρινίου της Ιόνιας Οδού, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών τοποθέτησης ηλεκτρονικής πινακίδας μεταβλητών μηνυμάτων.

Δείτεεδώ
διαβαστε περισσοτερα

Ηπειρώτικη βραδιά, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Μαϊου, στην έκθεση ''Ελλάδας Γεύση'' στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου(foto-video)

Ηπειρώτικη βραδιά, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Μαϊου, στην έκθεση ''Ελλάδας Γεύση'' στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου όπου παρουσίασαν Ηπειρώτικους χορούς τα χορευτικά, της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου, του Συλλόγου Ηπειρωτών Παιανίας και της Αδελφότητας ΑσσιωτώνΛάκκας Σουλίου Πρέβεζας, υπό τους ήχους της Ηπειρώτικης ζυγιάς του Τάσου Μαγκλάρα (όπου μας ξενάγησε με παραδοσιακά τραγούδια σε όλα τα περίπτερα των περιφερειών που παίρνουν μέρος στην έκθεση) . Ακούστηκαν πολυφωνικά τραγούδια από το πολυφωνικό τμήμα της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου υπό τη διεύθυνση του συμπατριώτη μας Ξηρομερίτη Στάθη Πολύζου(Κανδύλα) . Όπως και χοροδιδάσκαλος τηςΈνωσης Ηπειρωτών Ιλίου Βασίλης Τσούνης με ρίζες από τον Αστακό

διαβαστε περισσοτερα

''Ο ΜΥΡΩΝ ΤΗΣ ΛΥΚΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ''

Γράφει:Ο Αλέξανδρος Κυριαζής 
«  Είτα  την Λυκίων πόλιν, την μυρίπνουν τε και τρισόλβιον, εν ήπερ ο Μέγας Νικόλαος, ο του Θεού  θεράπων, αναβλύζει  τα μύρα  κατά  το της  πόλεως  όνομα».



(Κωνσταντίνος Πορφυρογέννητος)
       Από  μικρό  παιδί  αγαπητοί  φίλοι,  οι  λέξεις  αυτές  δεν ήσαν άγνωστοι σε  εμέ, ούτε ως  ρήση,  ούτε  ως  έννοια, καθώς στα  παιδικά μου  χρόνια  συνεπικουρούσα  τον εφημέριο εις το ιερό  του  καθήκον επί  δεκαετία(αν  και  συνέπεσε  αυτή  μου ηεπικουρία  με την υποδούλωση  του  Έθνους το 1941) παράλληλα  με τη σταθερή  επιλογή  των γονιών μας, να μας  εμπεδώνουν  εντέχνως τη χριστιανική αγωγή και  το σεβασμό  μας , στον πολιούχο  μας άγιοΝικόλαο. Εις  το ιερόν του αγίου Νικολάου άκουσα  το κροτάλισμα των  πολυβόλων από τα γερμανικά στούκας  το 1941  ανήμερα  του Πάσχα  επικαλούμενος  τη βοήθειά του  . 
διαβαστε περισσοτερα

Έκθεση ζωγραφικής από το Σύλλογο Ποντίων Ν. Αιτ/νίας "Δ. Ψαθάς"(εικαστικό δρώμενο αφιερωμένο στην Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Αιτ/νίας "Δ. Ψαθάς" σας προσκαλεί στην έκθεση ζωγραφικής που θα διοργανωθεί για δεύτερη χρονιά με τίτλο "Ο θρήνος της Τραπεζούντας». 
Το εικαστικό δρώμενο είναι αφιερωμένο στην Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού αποτελεί καλλιτεχνική πρόταση της ζωγράφου Μαρίας Α. Φερεντίνου

Τα Εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Μαΐου και ώρα 08:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού καταστήματος Αγ. Κων/νου Αγρινίου. 


ΤΟ Δ/Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Παρασκευή 19/5/2017 έως Κυριακή 21/5/2017 από τις 11:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ και 18:00 μ.μ έως 20:00 μ.
διαβαστε περισσοτερα

Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Το Μπαμπίνη ΙΝ στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίουστην Παραδοσιακή μας Γειτονιά ''ΕλλάδοςΓεύση''ταξιδέψαμε σε όλη την Ελλάδα μέσου γαστρονομίας ,τουρισμού και πολιτισμού,σεφ που μαγείρευαν παραγωγοί που εκθέτουν τα προϊόντα τους καθώς και μουσικοχορευτικές παραστάσεις από όλη την Ελλάδα . Ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες με οπτικοακουστικό εξοπλισμό για την προβολή του πολιτισμού με πολιτιστικές εκδηλώσεις που επιλέγει η Περιφέρεια.
Δείτε foto
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................