ΣΕΑ Αρχαίας Καλυδώνας» - Θετική ανταπόκριση των υπηρεσιών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στο αίτημα του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Θετικά ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκου Καραπάνου, η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, σχετικά με την ονομασία ΣΕΑ και εξόδου της Ιόνιας Οδού στην περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου «Αρχαία Καλυδώνα».
Στο αίτημα το οποίο υποβλήθηκε στις αρχές Απριλίου από το Γραφείο του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, περιλαμβάνονται δυο προτάσεις οι οποίες διαμορφώθηκαν κατόπιν συνεννόησης με το Τοπικό Συμβούλιο Αγίου Γεωργίου. Η πρώτη διατυπώθηκε σε χωρική βάση, ενώ η δεύτερη η οποία και έγινε αποδεκτή αντλείται από τον αρχαιολογικό χώρο ο οποίος βρίσκεται εγγύτατα στο συγκεκριμένο σημείο της Ιόνιας Οδού. Καλυδών είναι το όνομα αρχαίας πόλης της Αιτωλίας πλησίον του Εύηνου ποταμού. Την πόλη, σύμφωνα με τη μυθολογία, ίδρυσε ο Καλυδών, γιος του Αιτωλού και της Προνόης. Η πρώτη πηγή για την ύπαρξη της πόλης είναι ο Όμηρος.
διαβαστε περισσοτερα

Παλαίμαχοι Αγίου Κων/νου φιλικό στη Κέρκυρα την Κυριακή 14 Μαΐου

Φιλική αναμέτρηση Κυριακή 14 Μαΐου και ώρα 17:00 Εθνικό στάδιο Κέρκυρας Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Κέρκυρας-ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου
διαβαστε περισσοτερα

Μια βολή – δύο ρεκόρ για τον Κυριαζή

Μία βολή ήταν αρκετή για τον Γιάννη Κυριαζή για να κερδίσει το αγώνισμα του ακοντισμού και παράλληλα να κάνει δύο ρεκόρ.
Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Αίολος-Ηρακλής για τα play offs το Σάββατο 13 Μαϊου 2017

διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ.Κυριακή 4 Ιουνίου

διαβαστε περισσοτερα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ:Αποκατάσταση ιστορικού πηγαδιού και τοποθέτηση μπαρών ασφαλείας σε οδούς

Με την παρούσα επιστολή-αίτηση, κρίνω επιτακτική την ανάγκη να επαναφέρω προγενέστερη πρότασή μου  για το ζήτημα της παρέμβασης της Δημοτικής Αρχής προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, για το οδικό έργο που εκτελείται ήδη μεταξύ Κουβαρά Φυτειών και Μπαμπίνης.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................