Η Φλόγα στην κορυφή

Εκπληκτική εμφάνιση και σήμερα από τον Γιάννη Κατερινόπουλο καθώς με την απόδοσή του και με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν στην εστία του με αποτέλεσμα η ομάδα τις Φλόγας να φύγει από το γήπεδο με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς .
Η Φλόγα Παλαιομάνινας νίκησε 1-0 τον Παναμβρακικό Μπούκας και τον «έπιασε» στην 1η θέση της βαθμολογίας των Play-off . Το γκολ που έδωσε τη νίκη στη Φλόγα πέτυχε στο 7’ ο Νταλαπέρας.

διαβαστε περισσοτερα

Έκθεση Εικαστικής Τέχνης:΄Ακροδέρα στο λιμάνι της Τέχνης΄΄ από 8 έως 15 Μαίου 2017 !στο πολυχώρο Άλικο στου Ψυρρή στην Αθήνα.

Ακροδέρα στο λιμάνι της Τέχνης
Με συμμετοχή της συμπατριώτησσας  Γεωργίας (Γωγώ)Μακρυγιάννη από το Μοναστηράκι Βόνιτσας
Στο λιμάνι της Τέχνης, θα δέσουν το πολύχρωμο καράβι τους οι δεκάδες εικαστικοί που λαμβάνουν μέρος στην έκθεση με τίτλο ΄΄Ακροδέρα στο λιμάνι της Τέχνης΄΄ από 8 έως 15 Μαίου 2017 !
διαβαστε περισσοτερα

Μοναστηράκι Τώρα

Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου και προπαντός η νεολαία του  χωριού και οι προσφορές των κτηνοτρόφων για την αποψινή  γιορτή .Μέγας εσπερινός με αρτοκλασία ,στη συνέχεια με τα  χορευτικά του Συλλόγου ''Η Θεοτόκος''
διαβαστε περισσοτερα

Μοναστηράκι:Ετοιμασίες για την γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου

Ετοιμασίες από νωρίς το πρωί για τη Γιορτή του Αγίου Ιωάννη  του Θεολόγου σήμερα στο Μοναστηράκι Βόνιτσας με  παραδοσιακά γλυκα και καλάθια με λουλούδια από τις  γυναίκες του χωριού (foto).
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
διαβαστε περισσοτερα

ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΡΓΟΙ ΣΤΗ ΜΠΑΜΠΊΝΗ

Ήρθαν και εφέτος η πελαργοί στη Μπαμπίνη. Επιλέγουν τα χωριά μας  να ζήσουν και να αναπαραχθούν λόγω των ιδανικών περιβαλλοντικών συνθηκών. 

Από τα πρώτα πράγματα που κάνει μόλις έρθει είναι να προετοιμάσει την φωλιά του, όπως και πέρσι έτσι και φέτος ήρθαν σε στύλο της ΔΕΗ στην Μπαμπίνη.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................