Ο Γεράσιμος (Μάκης) Στρατούλης νέος πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων της Βελανιδιάς & Περιβάλλοντος ''Η ΑΜΑΔΡΥΑΔΑ''

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου φίλων της Βελανιδιάς & Περιβάλλοντος''Η ΑΜΑΔΡΥΑΔΑ'' , όπως προέκυψε από τις εκλογές της 30 Απριλίου 2017
Διαμορφώνεται ως εξής:
Πρόεδρος: Στρατούλης Γεράσιμος (Μάκης) Αντιπρόεδρος: Θεοδωρίδης Μανώλης Γενικός Γραμματέας: Πολύζος Πέτρος Ταμίας: Τσίτζος Σταύρος Υπ.Δημ.Σχέσεων: Μπουρνάζος Δημήτρης Μέλη: Καμπέρης Δημήτριος -Καμπέρη Μαρία

Ευχόμαστε στο νέο Δ/Σ καλή δύναμη και καλή θητεία 
διαβαστε περισσοτερα

Η αιγοπροβατοτροφία σήμερα

Κυρίαρχη η Αιτωλοακαρνανία στις παραδώσεις γάλακτος-Δείτε τα επίσημα στοιχεία. Διαρκής η προσπάθεια από την Ένωση Αγρινίου για τη συνολική αναβάθμιση του κλάδου.



Χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια διαμορφώνεται ο «χάρτης» της παραγωγής πρόβειου και γίδινου γάλακτος στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, με την Αιτωλοακαρνανία και τη Λάρισα να αποτελούν την ατμομηχανή της αιγοπροβατοτροφίας στη χώρα. 

διαβαστε περισσοτερα

Χαμομήλι από το χωριό

Το χαμομήλι είναι απαραίτητο στο σπίτι. Όλοι ξέρουμε τις ευεργετικές του ιδιότητες.Η Άνοιξη είναι η εποχή να μαζέψετε και να αποξηράνετε το χαμομήλι σας. Απολαυστικό, τονωτικό και ό,τι πρέπει για τις κρύες χειμωνιάτικες  είναι ένα ρόφημα με το οποίο μπορείτε να περάσετε το φετινό χειμώνα κερδίζοντας από τα οφέλη του. Μια βόλτα να κάνετε στην εξοχή και θα δείτε όλους τους αγρούς κάτασπρους από το χαμομήλι.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................