Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές Αγίου Κωνσταντίνου :Κυριακή 14 Μαΐου σπουδαία φιλική αναμέτρηση εκτός έδρας με την ομάδα των Επίλεκτων Παλαιμάχων Κέρκυρας.

Την ομάδα των Επίλεκτων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Κέρκυρας θα αντιμετωπίσει σε μιά σπουδαία φιλική αναμέτρηση την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στην Κέρκυρα η ομάδα  Παλαιμάχων  Ποδοσφαιριστών  Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου
διαβαστε περισσοτερα

Ο Λαογραφικός -Πολιτιστικός Όμιλος Αγρινίου ''ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ '' στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Αύριο βράδυ στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου. Η αλληλεγγύη -λέξη συνώνυμη της όλης δραστηριότητάς μας.Καλούμε τα μέλη μας να δώσουν δυναμικό παρόν (όπως πάντα) για κάθε προσπάθεια που έχει σκοπό την στήριξη ανθρώπων που χρειάζονται βοήθεια για να καλυτερεύσουν τις συνθήκες της ζωής τους.

διαβαστε περισσοτερα

Απ. Κατσιφάρας: Να κρατήσουμε τα παιδιά μας στην Περιφέρειά μας – Πρώτη η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας στην ενεργοποίηση και στις προσκλήσεις στο πλαίσιο της Στρατηγικής «Έξυπνης Εξειδίκευσης» (RIS3)

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δίνει σημαντική βαρύτητα στην Στρατηγική «Έξυπνης Εξειδίκευσης» με στόχο, όπως τόνισε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, να καταφέρουμε να κρατήσουμε τους νέους μας, τους επιστήμονές μας στο σπίτι μας και στην Περιφέρειά μας.
διαβαστε περισσοτερα

Ιόνια Οδός: Στο τέλος του μήνα ολοκληρώνεται το Αντίρριο-Κλόκοβα

Προχωρά με καλούς ρυθμούς η κατασκευή του τμήματος Αντίρριο-Κλόκοβας της Ιόνιας Οδού. Σύμφωνα με πληροφορίες του παραχωρησιούχου στο ypodomes.com τα έργα στην περιοχή τρέχουν και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα έχουν ολοκληρωθεί κατασκευαστικά μέχρι το τέλος Μαϊου.
διαβαστε περισσοτερα

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος Περ. Δυτικής Ελλάδας κ. Νικόλαο Μπαλαμπάνη στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας

Συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο του Δήμου  είχε ο Δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης με τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος Περ. Δυτικής Ελλάδας κ. Νικόλαο Μπαλαμπάνη.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Δημήτρης Κυριακίδης MVP της σεζόν 2016 - 2017

Ο Δημήτρης Κυριακίδης αναδείχτηκε MVP της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Ο τερματοφύλακάς μας, συμμετείχε σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος χωρίς να αντικατασταθεί (30 αγώνες, 2.830 αγωνιστικά λεπτά), έχοντας εξαιρετική απόδοση.
διαβαστε περισσοτερα

H Παράσταση''ΝΑ SEXΥΠΝΗΣΩ ΠΕΘΕΡΑ'' 15-5-2017 στο Αγρίνιο

H πιο όμορφη Παράσταση ,η πιο τρελή Κωμωδία....
Τώρα στο Αγρινιο..
Δευτερα 15 ΜΑΙΟΥ *ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ*
Δύο Παραστάσεις 
18:30 Απογευματινή
21:15 Βραδινή
Η Κωμωδία που υπογράφει το γέλιο...
 Tο ΑΓΡΙΝΙΟ θα απολαύσει για 2η φορά την μοναδική Παράσταση που χαρίζει αβίαστα 2,30 ώρες γέλιο.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ
ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ...
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ....
διαβαστε περισσοτερα

Αρθρίτιδα Γόνατος : Πώς αντιμετωπίζεται με μικροεπεμβατική Αρθροπλαστική (MIS Knee)

Oρθοπαιδικός Χειρουργός Μιχάλης Θ. Κουγιάλης Αρθρίτιδα Γόνατος : Πώς αντιμετωπίζεται με μικροεπεμβατική Αρθροπλαστική (MIS Knee) Η αρθρίτιδα γόνατος είναι μια φλεγμονώδης πάθηση που χαρακτηρίζεται από την προοδευτική φθορά των δομικών στοιχείων της άρθρωσης , των αρθρικών χόνδρων, των μηνίσκων και των οστών, με αποτέλεσμα την σταδιακή της καταστροφή. Μπορεί να είναι εκφυλιστική, μετατραυματική, κληρονομική, ή και ρευματοειδής.

διαβαστε περισσοτερα

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ: Τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου

Όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθούν και φέτος εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στο Μοναστηράκι όπου πραγματοποιείται Θρησκευτική Πανήγυρις και Περιφορά Εικόνας όπου συμμετέχουν πλήθος κόσμου.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................