FOTO: Τραβηγμένες από την Απάνω χώρα Μπαμπίνης

 ΜΠΑΜΠΙΝΗ
διαβαστε περισσοτερα

Μία ανάσα πριν τη δημοπράτηση η διπλή οδική σύνδεση Λευκάδας με την Αμβρακία Οδό

Πολύ σύντομα θα έχουμε τη δημοπράτηση του έργου της διπλής οδικής σύνδεσης Λευκάδας με την Αμβρακία Οδό. Το έργο που χαρακτηρίζεται ως το πιο σημαντικό οδικό έργο καθώς μέσω της Αμβρακίας Οδού η Λευκάδα θα έρθει πολύ πιο κοντά στην Ιόνια Οδό και στα μεγάλα αστικά κέντρα της Αθήνας και της Πάτρας προς Νότο και Θεσσαλονίκη, Γιάννενα προς Βορράν.
διαβαστε περισσοτερα

Της Ζωοδόχου Πηγής σήμερα. Εορτάζει το ιστορικό εκκλησάκι της Κλεισούρας Αιτωλ/νίας

Της Ζωοδόχου Πηγής σήμερα. Εορτάζει το ιστορικό εκκλησάκι της Κλεισούρας Αιτωλ/νίας που είναι κτισμένο ψηλά στον επιβλητικό βράχο. Η περιοχή γενικότερα είναι πανέμορφη και μοναδική και ο Ι.Μ. Παναγιωτόπουλος την αποκαλούσε λαβωματιά της γης.

Foto: Γιάννης Γιαννακόπουλος

διαβαστε περισσοτερα

Προσεχώς! (video).Άγιος Γεώργιος Πόρτας Μπαμπίνης

Προσεχώς! (video-foto).Από την Ιστορική Ιερά Μονή ΑγίουΓεωργίου Πόρτας Μπαμπίνης.Από τον φίλο και συνεργάτη Ανδρέα Κουτσοθανάση
διαβαστε περισσοτερα

Γιορτάζει Ο Άγιος Γεώργιος:Εργασίες καθαριότητας στην Ιερά Μονη Αγ.Γεωργίου Πόρτας Μπαμπίνης

Εργασίες καθαριότητας στην Ιερά Μονη Αγ.Γεωργίου Πόρτας Μπαμπίνης  ενόψει εορτής του Αγίου την ερχόμενη Κυριακή 23 Απριλίου
διαβαστε περισσοτερα

Οικολογική Δυτική Ελλάδα:Πλήγμα για το Εθνικό Πάρκο Μεσολογγίου - Αιτωλικού ο θάνατος δύο όρνιων.

Δύο νεκρά Όρνια, από τον τελευταίο πληθυσμό της Δυτικής Ελλάδας, έχουν εντοπιστεί στην περιοχή του χωριού Χρυσοβέργι, κοντά στο φαράγγι της Κλεισούρας του Εθνικού Πάρκου Λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου – Αιτωλικού. Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν περισσότερα νεκρά πουλιά.
Το τραγικό αυτό περιστατικό συμβαίνει μέσα στην αναπαραγωγική περίοδο, οπότε πιθανά ο θάνατος αυτών των πουλιών να σημαίνει και αργό θάνατο των νεοσσών στη φωλιά των πουλιών.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................