ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ:Με ιδιαίτερη επιτυχία σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, έπεσαν οι τίτλοι τέλους του 6ου Διαγωνισμού Ποίησης & Φωτογραφίας "Θάλασσες.."

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινεπροβολή της ταινίας "Γραμμόφωνο στο κύμα", η οποία είναι βασισμένη στο ομώνυμο ποίημα του Άρη Μπιτσώρη.
διαβαστε περισσοτερα

Νέες δημοπρατήσεις εργολαβιών συντήρησης οδοποιίας, ηλεκτροφωτισμού και αποκατάστασης φωτεινών σηματοδοτών, ύψους πάνω από 4 εκατ. ευρώ

Επτά σημαντικές εργολαβίες, συνολικού ύψους πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ, που αφορούν στη συντήρηση του οδικού δικτύου της Περιφέρειας προχωρούν με γοργούς ρυθμούς από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μετά την έγκριση που δόθηκε κατά την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Παναγιώτη Μπράμο.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από τον Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας Γεώργιο Αποστολάκη

Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ευχόμαστε σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή, ευτυχία και προκοπή. Οι  Άγιες ημέρες του Πάσχα και η Ανάσταση του Θεανθρώπου ας γεμίσουν τις καρδιές όλων μας με το φως της ελπίδας. Η Ανάσταση είναι μέσα μας. Αρκεί να την καλλιεργήσουμε με πολλή δουλειά, συνεργασία, αλληλεγγύη και αγάπη για τον τόπο μας για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας. Η κοινωνία σήμερα μάς έχει ανάγκη όλους. Η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο πρέπει να κυριαρχεί.    Καλή Ανάσταση σε όλους και στη χώρα μας. Θα έρθει. Αρκεί, επιτέλους, να το θελήσουμε.
Ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας
Αποστολάκης Γεώργιος
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για καλή Ανάσταση & καλό Πάσχα από τον πρόεδρο της Τ/Κ Μπαμπίνης Θεόδωρο Ζαρκαδούλα

διαβαστε περισσοτερα

Ο ΠΣΠ "ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ", συμμετείχε στα “Λαζάρια 2017”

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παναιτωλίου "ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ", συμμετείχε στα “Λαζάρια 2017”, στην Ματαράγκα Αιτωλοακαρνανίας, την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017.

 Τα “Λαζάρια” είναι γιορτές τιμής και μνήμης, σε 
ανάμνηση των γεγονότων που έγιναν στην περιοχή, κατά την Έξοδο του Μεσολογγίου. 

Την εκδήλωση διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Αγρινίου, σε συνεργασία με τον Προοδευτικό Σύλλογο Ματαράγκας. 

Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από το κρεοπωλείο το ''ΞΗΡΟΜΕΡΟ'' Αγρίνιο

διαβαστε περισσοτερα

Η Ξηρομερίτισσα εικαστικός Γεωργία Μακρυγιάννη με έργα της στην έκθεση Τέχνης των Ελλήνων & Ξένων Δημιουργών GFC,.. Άλικο... (φωτο-βίντεο)

Γλυκύ μου έαρ... τιτλοφορείται η έκθεση Τέχνης των Ελλήνων & Ξένων Δημιουργών GFC που  πραγματοποιείται  από τις 3 έως τις 10 Απριλίου 2017 στο πολυχώρο του Άλικο στου Ψυρρή στην Αθήνα .και  περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, μικτής τεχνικής, κολάζ ,γλυπτών & ψηφιδωτού, λίγες ημέρες
πριν από το Ορθόδοξο Πάσχα !
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................