Νέες παρεμβάσεις της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

Νέες παρεμβάσεις της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο
Εκ νέου σε καθαρισμό μεγάλου μέρους του επαρχιακού οδικού δικτύου προβαίνει η Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας. Πραγματοποιήθηκε διάνοιξη οδών με μηχανήματα της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και οι εργασίες εστιάζονται στην άρση των καταπτώσεων, όπου αυτή παρατηρείται, καθώς και στην αποκατάσταση της βατότητας στα συγκεκριμένα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας.

Τα οδικά τμήματα, στα οποία έγιναν παρεμβάσεις από τα μηχανήματα της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας είναι τα παρακάτω:

διαβαστε περισσοτερα

Επετειακή Εκδήλωση «Να ζη το Μεσολόγγι»!

Υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας,πραγματοποιήθηκε στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου, την Τετάρτη 5 Απριλίου, επετειακή εκδήλωση για την ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου, ενταγμένη στις Εορτές Εξόδου 2017.
διαβαστε περισσοτερα

Τηλεφωνική γραμμή «ΑΝΤΙ-ΑΥΤΟ» για την αντιμετώπιση της αυτοκτονικότητας Μίλησε μαζί μας στο 26340-20091

Μια νέα τηλεφωνική γραμμή για την αντιμετώπιση της αυτοκτονικότητας θα αρχίσει να λειτουργεί από την Μεγάλη Δευτέρα10 Απριλίου 2017, μέσα από την συνεργασία πολλών φορέων που έχουν ως στόχο να βρίσκονται δίπλα στους συμπολίτες μας, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους και συμβάλλοντας αποφασιστικά μέσα από την εμπειρία τους στην αποτροπή της οποιαδήποτε αυτοκτονικής τάσης.
διαβαστε περισσοτερα

Εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον Κουβαρά, στον αυτοκινητόδρομο «Ιόνια Οδός»

Εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στον Κουβαρά, στον αυτοκινητόδρομο «Ιόνια Οδός»Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ Έ χ ο ν τ α ς  υ π ό ψ η: Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Πάνω από 20.000 στρέμματα οι αιτήσεις για άδειες φύτευσης αμπελώνων το 2017

Στις 27 Μαρτίου έληξε η ημερομηνία υποβολής ψηφιακών αιτημάτων στο ΥΠΑΤΤ, από τους ενδιαφερόμενους για φύτευση οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου. 

διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Ύστερα από αιτήματα που υποβλήθηκαν στην Κοινωφελή, την Τρίτη 4/4/2017 πραγματοποιήθηκε η παράδοση του αθλητικού υλικού στο Δημοτικό Σχολείο της Παλαιομάνινας από τον κ. Δημήτριο Πούλιο, Μέλος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Ξηρομέρου, καθώς επίσης παραδόθηκε αθλητικό υλικό και την Τετάρτη 5/4/2017 στο Γυμνάσιο της Κανδήλας και στο Δημοτικό Σχολείο Βάρνακα από τον υπάλληλο της Κοινωφελούς κ. Κωνσταντίνο Καϋμενάκη.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................