Έκθεση Τέχνης “Γλυκύ μου έαρ…” @ άλικο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ G.F.C
ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ EKΘΕΣΗ ΤΕΧΝΗΣ G.F.C “Γλυκύ μου έαρ…” τιτλοφορείται η έκθεση Τέχνης των Ελλήνων & Ξένων Δημιουργών GFC που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 10 Απριλίου 2017 στο πολυχώρο του Άλικο στου Ψυρρή στην Αθήνα και θα περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, μικτής τεχνικής, κολάζ ,γλυπτών & ψηφιδωτού, λίγες ημέρες πριν από το Ορθόδοξο Πάσχα ! Μία έκθεση Τέχνης που απαρτίζεται από δεκάδες εικαστικούς και εντάσσεται στις δράσεις των Ελλήνων & Ξένων Δημιουργών με συνεχώς νέα πρόσωπα & δημιουργίες ! Στη βραδιά των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί και η απονομή των επαίνων συμμετοχής καθώς και η βράβευση του εικαστικού κύριου Κυριάκου Φραγκοζίδη για τη μοναδική τεχνική του! ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΜΑΣ ΓΩΓΩ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ !!!!!
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση της Κινηματογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου για την ταινία Έξοδος 1826

Αγαπητοί συμπολίτες/ισσες
Όπως θα έχετε πληροφορηθεί τις τελευταίες μέρες, σχετικά με την προβολή της Τρίτης 4 Απριλίου 2017 της ταινίας Έξοδος 1826 του Βασίλη Τσικάρα, το Πνευματικό Κέντρο Μεσολογγίου έχει προβεί σε παροχή καρτών προταιρεότητας λόγω της αυξημένης δημοτικότητας της ταινίας.
διαβαστε περισσοτερα

Ημερίδα για τη βελτίωση της περιβαλλοντικής και ενεργειακής απόδοσης μονάδων και επιχειρήσεων – Στις 5 Απριλίου στο Αγρίνιο

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, διοργανώνουν την ερχόμενη Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και ώρα 5.30 μ.μ., ημερίδα με θέμα «Βελτίωση περιβαλλοντικής και ενεργειακής απόδοσης  μεταποιητικών μονάδων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα».
διαβαστε περισσοτερα

Μπράβο στους εθελοντές της Δυτικής Ελλάδας – Φώναξαν δυνατά «Let’s Do It Greece!» και ακούστηκαν σε κάθε γωνιά της Περιφέρειάς μας

Η τεράστια συμμετοχή των εθελοντών έδωσε το σύνθημα ότι μπορούμε να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε, όπως ήταν φέτος το σύνθημα για την μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας, την Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία «Let’s Do It Greece!».
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................