Ισχυρή παρουσία της Δυτικής Ελλάδας στην Food Expo 2017 – Στην κορυφαία έκθεση τροφίμων και ποτών ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας

Δίπλα στους επαγγελματίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που συμμετέχουν στην έκθεση Food Expo 2017, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, επισκεπτόμενος τόσο το περίπτερο της Περιφέρειας όσο και των επιχειρήσεων που εκθέτουν από την περιοχή μας.

διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Διανομή προϊόντων για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Τετάρτη 22/03/2017 θα διανεμηθούν προϊόντα (μήλα, πορτοκάλια, λάχανο, βρεφικές τροφές, καθαριστικά είδη) από το Δήμο Ξηρομέρου στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ (Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους).
διαβαστε περισσοτερα

Έντεκα ημέρες "φωτιά" μέχρι τη λειτουργία Ολυμπίας, Ιόνιας

Μόλις 11 μέρες έμειναν για την ολοκλήρωση των έργων για την πρώτη φάση των "λειτουργικών" νέων αυτοκινητόδρομων της χώρας.
διαβαστε περισσοτερα

Μπαίνει σήμερα η Άνοιξη

Εδώ και χιλιάδες χρόνια, η 'Ανοιξη μικραίνει στο βόρειο ημισφαίριο και ό,τι χάνει, το κερδίζει σε διάρκεια το καλοκαίρι

Ο χειμώνας πέρασε, το κρύο αποτελεί παρελθόν και από το μεσημέρι της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 12:29 ώρα Ελλάδας μπαίνει επίσημα η Άνοιξη.
διαβαστε περισσοτερα

Όμορφη και ζεστή η Χοροεσπερίδα του Συλλόγου ΠΑΠΑΔΑΤΑΙΩΝ Ξηρομέρου

Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», χθες Σάββατο  18/03/2017 βράδυ, στη μουσική ταβέρνα «ΑΠΤΑΛΙΚΟ» στο Περιστέρι.

Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Δημιουργίες από την περιφέρεια Ηπείρου .Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας Τροφίμων FOODEXPO2017!

FOTO:Δημιουργίες από την περιφέρεια Ηπείρου .Παρουσιάσεις τοπικών προϊόντων από κάθε νομό,μέλος της οποίας είναι και ο συμπατριώτης μας Γιάννης Μανίκας
διαβαστε περισσοτερα

Γήπεδο Παναιτωλικού Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

διαβαστε περισσοτερα

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της Υγείας του ποδοσφαιριστή που έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων από το Νοσοκομείο Λευκάδας.

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της Υγείας του συγχωριανού μας που έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων από το Νοσοκομείο Λευκάδας, μετά από τον τραυματισμό του στο κεφάλι κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Κατούνας -Αρχοντοχωρίου.
διαβαστε περισσοτερα

Η ΚΟΒ Ξηρομέρου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων του 20ού Συνεδρίου του ΚΚΕ, την Δευτέρα 20 Μάρτη στον Αστακό

Πολιτική Εκδήλωση της ΚΟΒ Ξηρομερου του ΚΚΕ για τις Θέσεις του 20ού Συνεδρίου
Μπροστά στο 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 30 Μάρτη - 2 Απρίλη 2017, με κεντρικό σύνθημα: «ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΚΚΕ - ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ - ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ». Η ΚΟΒ Ξηρομέρου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων του 20ού Συνεδρίου του ΚΚΕ, την Δευτέρα 20 Μάρτηστον Αστακό στις8:00 μ.μ. στην αίθουσα του βιβλιοπωλείου «ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΟ» ,
Με ομιλητή τον Νώντα Μωραΐτη, μέλος του γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................