Ποδοσφαιρικές αναμνήσεις: Α.Ο Σπάρτου Δ' Εθνική 1991-92

Α.Ο Σπάρτου Δ' Εθνική 1991-92. ΠΑΝΩ: Μπακαδήμας, Καλατζής, Παύλου,Παλιογιώργος, Μασαλής, Βακράκος, Κορομιλάς, Αγορογιάνης Δ, 
ΚΑΤΩ: Αγορογιάνης Χ, Αρμύρας, Μπεκατώρος, Στεργίου, Μολώνης, Τζαμαλής, Ζωγάκης, Κούσης Σημείωση:  Στην ομάδα του Σπάρτου αγωνίζονταν και δύο δικά μας παιδιά με σπουδαίο ταλέντο είναι ο Κώστας Μασαλής καί ο Χρυσόστομος (Μάκης) Παλιογιώργος με καταγωγή από την Κομποτή Ξηρομέρου και ρίζες από τη Μπαμπίνη(Μπενέκος)  
fOTO: Κώστας Μασαλής
διαβαστε περισσοτερα

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «ΙΤΒ 2017» η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο Βερολίνο

Στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «ΙΤΒ 2017» που διεξήχθη από τις 8 έως τις 12 Μαρτίου στο Βερολίνο της Γερμανίας, συμμετείχε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
διαβαστε περισσοτερα

Γρίνος Θεόδωρος: Ο πρόεδρος του κτηνοτροφικού Συλλόγου Ξηρομέρου σε μια σύνεντευξη εφ΄ όλης της ύλης.

Για το eleuthera-nea.gr. Ο πρόεδρος του κτηνοτροφικού Συλλόγου Ξηρομέρου(Γρίνος Θεόδωρος),σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.
διαβαστε περισσοτερα

Άνοιξη:Μαχαιρά Ξηρομέρου video Χ Ν Κουβελης

''artpoeticacouvelis''
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση δημάρχου ΓΑΛΟΥΝΗ με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων με πολλές υποσχέσεις

Με προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ξηρομέρου, συναντήθηκε χθές Τετάρτη 15.3.2017, ο Δήμαρχος Ερωτόκριτος Γαλούνης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον Αστακό.




Στη συνάντηση παρέστη και ο Πρόεδρος της Τ/Κ Μπαμπίνης Θεόδωρος Ζαρκαδούλας ,ο οποίος πρότεινε για την οικονομία ρεύματος από τα αντλιοστάσια (γεώτρηση Μπαμπίνης ) η Μπαμπίνη να υδρεύεται και απότο δίκτυο νερού του Πρώην Συνδέσμου Υδρεύσεως Κοινοτήτων Ξηρομέρου(ΣΥΚΞ),καθώς επίσης να παταχθεί η σπατάλη  η παράνομες παροχές ώστε να μειωθούν τα έξοδα
Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Έπεσε η πρώτη άσφαλτος στο δρόμο Κουβαράς-Μπαμπίνη (foto)

Εικόνες από τη πρώτη άσφαλτο που έπεσε στον υπό κατασκευή δρόμο Κουβαράς -Μπαμπίνη.  (Στό τμήμα Φυτείες -Μπαμπίνη στη θέση Αχούρια -Αργυρού)
διαβαστε περισσοτερα

Γέφυρα Αυλακίου:Video Ανδρέας Κουτσοθανάσης

Πρόκειται για ένα λίθινο γεφύρι που βρίσκεται στην επαρχία Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας, επί του ποταμού Αχελώου. Ενώνει το Νομό Αιτωλοακαρνανίας με τους Νομούς Καρδίτσας και Ευρυτανίας. Το γεφύρι άρχισε να χτίζεται το 1907 και τελείωσε το 1911. Απασχολήθηκαν 60 μαστόροι Ηπειρώτες και 60 εργάτες από τα γύρω χωριά του Βάλτου. 
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................