ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΧΟΡΕΥΕΙΣ;

Γράφει: Ο Αποστόλης Κομπλίτσης ''Ο ΑΚΑΡΝΑΝΑΣ''

Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας ή γιορτή της γυναίκας;; Ότι και να είναι εγώ δεν θέλω να πω χρόνια πολλά στις γυναίκες. Θέλω όμως να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες που υπάρχουν και αγωνίζονται πραγματικά και σε σωστή κατεύθυνση για τα δικαιώματα τους στον κοινωνικό και εργασιακό στοίβο ζωής.

διαβαστε περισσοτερα

Με τη συνδρομή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας το 2ο Συνέδριο «Λοιμώξεις και Διαβήτης» στις 10-12 Μαρτίου

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει το 2ο Συνέδριο με θέμα «Λοιμώξεις και Διαβήτης» που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή έως και την Κυριακή 10 – 12 Μαρτίου, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των πολιτών για θέματα: 1) Σακχαρώδη Διαβήτη 2) Διαβητικής αγγειοπάθειας 3) Λοιμώξεων της κοινότητας 4) Πρόληψη - Αναγκαιότητα εμβολιασμών. Την Παρασκευή η έναρξη θα γίνει στις 11 το πρωί, ενώ η εκδήλωση θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα και μετά τις σύντομες εισηγήσεις θα απαντηθούν και ερωτήσεις από το κοινό.
διαβαστε περισσοτερα

VIDEO:Από την ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων Αττικής ''Η ΦΛΟΓΑ''

video:Τραγούδι:Κόνιαρης Δημήτρης Κλαρίνο:Κραβαρίτης Γρηγόρης
διαβαστε περισσοτερα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων Αττικής ''Η ΦΛΟΓΑ''

Παλαιά και νέα μέλη συναντήθηκαν την προηγούμενη Κυριακή το μεσημέρι στο κέντρο ΜΕΝΤΗΣ, στην Παλλήνη και με αμείωτο κέφι,μικροί και μεγάλοι, γνωστοί και φίλοι ,έγιναν μια παρέα,διασκεδάζοντας και περνώντας πραγματικά υπέροχα.

Ζωντανή μουσική πλαισίωσε το γλέντι,με ήχους από παραδοσιακούς σκοπούς της όμορφης Αιτ/νιας,αλλά και με νησιώτικα και λαϊκά τραγούδια.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Παναγιωτόπουλος ,αφού ευχαρίστησε όλους ,όσοι παρέστησαν ,παρουσίασε τις μελλοντικές δραστηριότητες της ''ΦΛΟΓΑΣ'' και για μια ακόμη φορά τόνισε ότι θα βρίσκεται , τόσο εκείνος ,όσο και σύσσωμο το Δ.Σ στις επάλξεις,σε κάθε έναν χωριστά και σε όλους,όταν και όπου χρειαστεί.

διαβαστε περισσοτερα

Απ. Κατσιφάρας: Διαρκής και χωρίς αποκλεισμούς η συμμετοχή της γυναίκας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

«Η συμβολή της γυναίκας στην ανάπτυξη, στην εξέλιξη στην ίδια της ζωή, είναι μείζονος σημασίας, ενώ πρωταρχική είναι η συμβολή της στο πνευματικό, πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο. Στη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα μας, η θέση της γυναίκας στην ελληνική κοινωνία είναι σημαντική, πολύ περισσότερο μάλιστα στην ελληνική οικογένεια».
διαβαστε περισσοτερα

Δωρεάν σπιρομετρικοί έλεγχοι από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Η Διεύθυνση Δημοσίας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο προστασίας και προαγωγής της Υγείας του γενικού πληθυσμού της Περιφέρειας, πραγματοποιεί δωρεάν σπιρομετρικούς ελέγχους σε διάφορα σημεία.
διαβαστε περισσοτερα

Το Σάββατο 11 Μαρτίου η ετήσια χοροεσπερίδα της Ο.Π.ΣΥ.Ξ

διαβαστε περισσοτερα

ΥΜΝΟΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ του Άρη Μπιτσώρη

Γυναίκα μάνα, αδερφή γυναίκα ερωμένη αγία ή αμαρτωλή πολυτραγουδισμένη.
Ως Πηνελόπη σε τιμώ Μαρία και Υπατία, ως Κλεοπάτρα σε ποθώ Ελένη, Ασπασία.
Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (International Women's Day) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η πρώτη Διεθνής Ημέρα της Γυναίκας γιορτάστηκε το 1909 με πρωτοβουλία του Σοσιαλιστικού Κόμματος των ΗΠΑ και υιοθετήθηκε δύο χρόνια αργότερα από τη Σοσιαλιστική Διεθνή.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................