Ευχετήρια επιστολή από τον αείμνηστο Γεώργιο (Γάκια) Παπαδημητρίου με αναφορά στην Αγία Δευτέρα Κατούνας

Ευχετήρια επιστολή από τον αείμνηστο Γεώργιο (Γάκια) Παπαδημητρίου  προς τους συμπατριώτες μας με αναφορά στην Αγία Δευτέρα Κατούνας και τη συμβολή της στην επανάσταση του 1821
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
διαβαστε περισσοτερα

Καλό ταξίδι Θεια Μαρούλα

Το τελευταίο αντίο στη  θεια Μαρούλα Μανδύλη θα πουν συγγενείς και φίλοι αύριο τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, στον ιερό ναό Αγ.Νικολάου Μπαμπίνης.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους
διαβαστε περισσοτερα

Εντυπωσιακές αποικίες άγριας Παιώνιας mascula russoi στο βελανιδόδασος Ξηρομέρου

ΑΓΡΙΕΣ ΠΑΙΩΝΙΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΑΝΙΔΟΔΑΣΟΣ 5/3/17

Εντυπωσιακές αποικίες άγριας Παιώνιας mascula russoi στο βελανιδόδασος ξηρομέρου. Η ανθοφορία ξεκινά  από την αρχή του Μάρτη οι συγκεκριμένες είναι σημερινές από περιοχή κοντά στην Σκουρτού Αιτωλοακαρνανίας 
foto:Tasos Karaiskos
διαβαστε περισσοτερα

Ο Παναγιώτης Γκόλιας και Βασίλης Τσάρκος είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ξηρομέρου.

Ο Παναγιώτης Γκόλιας και Βασίλης Τσάρκος είναι οι νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ξηρομέρου. Παραμένουν ο Παναγιώτης Γαζέτας και ο Θεόδωρος Λιβανης.

διαβαστε περισσοτερα

Ξεκινά τη λειτουργία της η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Με την προσυπογραφή του Καταστατικού Λειτουργίας της από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, μετά και την υπογραφή όλων των άλλων μελών - εταίρων, ολοκληρώθηκαν οι βασικές ενέργειες από πλευράς Περιφέρειας, για τη σύσταση της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

διαβαστε περισσοτερα

Βασίλης Αθανασίου...σαν σήμερα

Με τον προσήκοντα σεβασμό στην μνήμη του Γεωργίου Παπαδημητρίου , τ.Υπουργού και Βουλευτή Αιτωλ/νίας , που είχα την τιμή να μου αποστείλλει την συνημμένη φωτογραφια.Άγια Μέρα η σημερινή.<Σημαδιακή>
διαβαστε περισσοτερα

Απεβίωσε η συγχωριανή μας Μαρούλα Μανδύλη

Απεβίωσε η συγχωριανή μας Μαρούλα Μανδύλη η κηδεία της θα γίνει αύριο Τρίτη και ώρα 12,30 μ.μ στο Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μπαμπίνης .
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός Σύλλογος Ακαρνανικό Φως: Δημιουργία λαογραφικού μουσείου

Οι εργασίες για την δημιουργία του λαογραφικού μουσείου έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο χώρος όπου θα φιλοξενησουμε την τοπική μας παράδοση αρχίζει και παίρνει την τελική του μορφή και για το λόγο αυτό σας καλούμε να ενισχύσετε αυτήν την προσπάθειά μας, προσφέροντας αντικείμενα για το μουσείο μας!  Για οποιαδήποτε ενημέρωση μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη του συλλόγου μας.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΤΟΥΝΑ: Μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα- Ομιλία με θέμα: ¨Καρδιαγγειακή πρόληψη. Τι πρέπει να γνωρίζω"

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι Κατουνιώτες και οι Κατουνιώτισσες χθές Κυριακή 5/3/2017 το απόγευμα την Ημερίδα που διοργανώθηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας και το katouna News στην αίθουσα του Δημαρχείου Κατούνας, με ομιλητή τον φίλο, γνωστό και ειδικό Καρδιολόγο Απόστολο Δήμου.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................