Φοβερή υποδοχή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στην Βόνιτσα

Υποδοχή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού από την ΘΥΡΑ 7 ΒΟΝΙΤΣΑΣ που σταμάτησαν το πούλμαν με τις νταμπλούχες που κατευθύνονταν για την Λευκάδα!!!

katounanews
διαβαστε περισσοτερα

Με επιτυχία έγινε σήμερα Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, η Κοπή Πίτας του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων «Τα Κόροντα» στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ στην Αθήνα.

Μέσα σε μία όμορφη και ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα την εκδήλωση άνοιξε για τον σύλλογο ο Αλέκος Σάββας καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους και στη συνέχεια, ευχήθηκε χαρούμενο, υγιές και δημιουργικό το νέο έτος και τόνισε ότι ο Σύλλογος συνεχίζει την θετική πορεία του για το καλό όλων των κατοίκων του χωριού. Στη συνέχεια Ο πρόεδρος του συλλόγου Ταξιάρχης Σάββας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους και ευχήθηκε μια χρονιά γεμάτη υγεία ,χαρά και ευτυχία σε όλους Χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν ο πρόεδρος τις Ο.ΠΣΥ.Ξ Δημήτρης Στεργίου η Γ.Γραμματέας του Συλλόγου Μπαμπίνης ΣοφίαΜπενέκου και ο πρόεδρος του συλλόγου ΠροδρόμουΦώτης Νικολές

Την  κοπή της πίτας ευλόγησε ο Ιερέας Παπα- Βασίλειος Πόπης και αμέσως μετά τα μέλη του συλλόγου την μοίρασαν, μαζί με πολλές ευχές για υγεία και πρόοδο για το 2017. Η όμορφη βραδιά συνοδεύτηκε με δωράκια σε όλα τα παιδιά τα οποία διασκέδασαν με κλόουν
Την εκδήλωση τίμησαν με παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ο.ΣΥ.Ξ Δημήτρης Στεργίου η Γ.Γραμμα…
διαβαστε περισσοτερα

Διέγραψε σύμβουλο ο Γαλούνης

O Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης ανακοίνωσε σήμερα ότι η Δημοτική Παράταξη του, «Δυνατό Ξηρόμερο», συνήλθε εκτάκτως σήμερα 11/02/2017 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Κατάστημα προκειμένου να εξετάσει «την προσβλητική συμπεριφορά του Δημοτικού της Συμβούλου κ. Σόμπολου Απόστολου προς τον Δήμαρχο και τα μέλη της παράταξης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στις 11/02/2017».

διαβαστε περισσοτερα

Σπίρτζης: Την Ιόνια Οδό θα τη χρησιμοποιήσουμε μέχρι το Πάσχα

Στην Πρέβεζα βρέθηκε χθες ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους ο Υπουργός μεταφορών, Χρ.Σπίρτης εκπροσωπώντας τη Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εορτασμού της πόλης. Έτσι, ο Υπουργός μεταξύ άλλων μίλησε για τους Αυτοκινητόδρομους και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην Ιόνια και την Αμβρακία οδό, στη σύνδεση της Φιλιππιάδας με την Αμβρακία οδό , για τη μη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό και για το χρονοδιάγραμμα της μελέτης σύνδεσης Πρέβεζας – Ιόνιας Οδού.
διαβαστε περισσοτερα

Κυριακή 5 Μαρτίου ο χορός του Συλλόγου Αγραμπελιωτών

διαβαστε περισσοτερα

Με παρουσία πολυπληθούς κοινού η παρουσίαση του βιβλίου ΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ... 2.329 ΜΕΡΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙ".Του Μπάμπη Τσελεπή

Από την Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία (ΑΙ.ΠΟ.Ε)σε συνεργασία με την  Ξηρομερίτικη Εταιρεία Λόγου και Τέχνης  ,με παρουσία πολυπληθούς κοινού πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στη Στοά του βιβλίουΠεσμαζόγλου 5 και Σταδίου η παρουσίαση του βιβλίου του Μπάμπη Τσελεπή "Η ΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ... 2.329 ΜΕΡΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙ".
διαβαστε περισσοτερα

Δήμος Ξηρομέρου:Διανομή ακτινιδίων για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τρίτη 14/02/2017 θα διανεμηθούν ακτινίδια από το Δήμο Ξηρομέρου στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ (Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους). Θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση για την ώρα παραλαβής. Παρακαλώ για την έγκαιρη ανταπόκρισή σας. Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2646360500.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................