Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017.Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων θα γίνει στις 11/2/2017 ημέρα Σάββατο και ώρα 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ (ΓΣεπτεμβρίου 110, Πλ. Βικτωρίας). Στους συγχωριανούς θα προσφερθούν γλυκά και αναψυκτικά και στα μικρά παιδιά δώρα που είναι προσφορά του Συλλόγου. Επίσης κλόουν θα διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους.
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπινιώτης για πανελλήνιες: Δεν θα γίνει εύκολα η πρόταση Γαβρόγλου

«Η πρόταση του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια με το βαθμό της τρίτης λυκείου, στην πράξη δεν είναι εύκολο να γίνει τόσο απλά όπως ενδεχομένως παρουσιάζεται» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο καθηγητής γλωσσολογίας Γιώργος Μπαμπινιώτης. 

διαβαστε περισσοτερα

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ του Άρη Μπιτσώρη

Με αφορμή τη βόμβα του β' παγκοσμίου πολέμου που βρέθηκε στο Κορδελιό(τόπος διαμονής του) και η μεγάλη εκκένωση πληθυσμού για την απομάκρυνσή της ο Άρης Μπιτσώρης σχολιάζει με τούς παρακάτω στοίχους.   ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ Όποια και να σηκώσουμε, πέτρα, από το χώμα και όποιο λάκκο σκάψουμε στάχτες βρίσκουμε ακόμα. Αίματα απ’ τα κατοχικά εκείνα γεγονότα που πίσω άφησε η βαριά των Γερμανών η μπότα.
Τώρα, μια βόμβα που έπεσε για να ξεκουμπιστούνε, στο Κορδελιό ήταν γραφτό μπροστά μας να τη βρούμε.
Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/2, ΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ "ΤΟ ΜΑΥΡΕΛΙ" ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΒΟΥΝΙΩΤΩΝ

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................