Στάθης Πολύζος: Στη συνεστίαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης

Ο Στάθης Πολύζος: Στη συνεστίαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης .Χοράρχης – Μουσικοδιδάσκαλος Καθηγητής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Δάσκαλος Ηπειρώτικου Πολυφωνικού Τραγουδιού ΤραγουδιστήςΟ Στάθης Πολύζος γεννήθηκε το 1990 στο Αμαρούσιο Αττικής. Κατάγεται από το χωριό Βάρνακας Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας, το οποίο έχει μεγάλη παράδοση στην ανάδειξη διακεκριμένων μουσικών καλλιτεχνών στον τομέα της παραδοσιακής δημοτικής μουσικής. Είναι μόνιμος κάτοικος στον Δήμο Περιστερίου με ποικίλη καλλιτεχνική δράση και προσφορά μέσα σε αυτόν. Ως Μουσικοδιδάσκαλος και Χοράρχης διδάσκει και διευθύνει τις χορωδίες-πολυφωνικά σχήματα της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου «Ο ΠΥΡΡΟΣ», της Αδελφότητας Απανταχού Κραψιτών Αθηνών (Κράψη – Ανατολική – Δρίσκος ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)και του Συλλόγου Ηπειρωτών Χαϊδαρίου. Παράλληλα διατελεί καθηγητής μουσικής στο Εθνικό Ωδείο Περιστερίου.
Το Δ/Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης τον ευχαριστεί για την υπέροχη παρουσία του στην εκδήλωση του Συλλόγου μας 

VIDEO

Μπαμπίν…
διαβαστε περισσοτερα

Αύριο Δευτέρα 30 Ιανουαρίου ο Απολογισμός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Aύριο Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η ειδική δημόσια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας για τον Απολογισμό των Πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής Δυτικής Ελλάδας για το έτος 2016. Η ειδική αυτή συνεδρίαση θα γίνει στις 3 το μεσημέρι στην Πάτρα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβούλιου στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής).
Στον απολογισμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα παρουσιαστούν τα έργα, οι υποδομές, οι δράσεις και γενικότερα τα πεπραγμένα κατά το περασμένο έτος.
διαβαστε περισσοτερα

Εξαιρετική επιτυχία η συνεστίαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης στην Αθήνα

Σε ένα όμορφο περιβάλλον πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μπαμπινιωτών Ξηρομέρου«Χριστόδουλος Παμπλέκης», την Κυριακή  29/01/2017 το μεσημέρι στη μουσική ταβέρνα «Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ» στα Πετράλωνα. Οι Μπαμπινιώτες και οι φίλοι τους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα και επιβραβεύοντας όπως όλα δείχνουν, τις προσπάθειες του Συλλόγου, γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του κέντρου....... και γλέντησαν ως αργά το βράδυ.
διαβαστε περισσοτερα

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης(foto) Τώρα

Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και σε μία αίθουσα που έσφυζε από κόσμο στην μουσική ταβέρνα ΄΄Καπετάνιος'' στην Αθήνα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης ''Χριστόδουλος Παμπλέκης'' έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του για τους ''εν Αθήνας'' Μπαμπινιώτες. Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο συμπατριώτης μας (Αγράμπελο) πάτερ Βασίλειος Πόπης πρωθιερέας του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά.









Ακολουθεί μεγάλο γλέντι.
διαβαστε περισσοτερα

Οι πρώτες εικόνες από την προσέλευση των Μπαμπινιωτών για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη συνεστίαση του Πολιτιστικού Συλλόγου

Μπαμπίνη ΙΝ
διαβαστε περισσοτερα

Ο.Π.ΣΥ.Ξ. την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00 «ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗ»

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η

Το Κεντρικό Συμβούλιο της   Ομοσπονδίας  Πολιτιστικών  Συλλόγων Ξηρομέρου   ( Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) αποφάσισε την πραγματοποίηση εκδήλωση «ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗ» την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00 Επίσης το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 βράδυ θα πραγματοποιήσει    Χοροεσπερίδα. Άμεσα θα σταλεί σχετική πρόσκληση για τις εκδηλώσεις.


Ευχαριστούμε
Το Κεντρικό Συμβούλιο
διαβαστε περισσοτερα

Tην Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 20:00, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στα γραφεία της.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ξ. κ. Γεωργούλας Κωνσταντίνος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και υπογράμμισε την σημαντικότητα της εκδήλωσης χαρακτηρίζοντάς την αφορμή συγκέντρωσης των εργαζομένων της Κοινωφελούς. Φανερή ήταν η ικανοποίησή του από τις υπηρεσίες του προσωπικού, οι οποίοι καταβάλλουν την μέγιστη δυνατή προσπάθεια προς όφελος των πολιτών του Ξηρομέρου. Η Κοινωφελής απασχολεί πλέον 22 εργαζόμενους, η κατανομή των οποίων εξυπηρετεί τόσο τους υπερήλικες συμπολίτες μας, μέσω των δυο δομών του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, όσο και τα παιδιά με τους γονείς τους μέσω των τριών νεοσύστατων ΚΔΑΠ (Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών). Σημείωσε ότι η συνετή οικονομική διαχείριση επέφερε θετικά αποτελέσματα, δηλαδή την μείωση χρεών παρελθόντων ετών και την υλοποίηση  προγραμματισμένων δράσεων  και εκδηλώσεων. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης,  ο οποίος ανέδειξε την ανοδική πορεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης.Επεσήμανε το λό…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................