Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Πού και πότε θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Δευτέρας από τα νοτιοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις και τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και πιθανόν τοπικά από χαλαζοπτώσεις.
διαβαστε περισσοτερα

Μουσική ταβέρνα ''ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ''...Περιμένοντας τους Μπαμπινιώτες

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΕΣ


Σας προσκαλούμε στην συνεστίαση του συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή το μεσημέρι στις 29 Ιανουαρίου 2017 στη μουσική ταβέρνα ''ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ'' στα Πετράλωνα .Σε ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον με καλό φαγητό και καλή μουσική σας περιμένουμε να ανταμώσουμε να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας να διασκεδάσουμε και να περάσουμε λίγες ώρες ξενοιασιάς μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.










διαβαστε περισσοτερα

Δόρα Στράτου: Η γυναίκα που διέσωσε τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς

Μια αστή που αγάπησε την παράδοση και διέσωσε φορεσιές, ήχους κοσμήματα και χορούς, αφοσιώθηκε σε αυτό τον σκοπό μέχρι το τέλος της ζωής της. Η γυναίκα που κατάφερε να μελετήσει και να διασώσει τους ελληνικούς χορούς και τις παραδοσιακές φορεσιές μέσω της καταγραφής ήταν η ιδρύτρια του Σωματείου χορού «Δόρα Στράτου» με το οποίο περιόδευσε σε όλο τον κόσμο κάνοντας τους γνωστούς τους παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς, τους ήχους και τις φορεσιές.

Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................